Life

Maria Iordănescu a avut o lună de miere în mai multe țări. La ce aventuri a asistat: „Se îmbătau și adormeau în copaci”

Maria Iordănescu a povestit cum a fost luna ei de miere, una petrecută în mai multe țări, printre care Vietnam și Malaezia. Prezentatoarea nu va uita niciodată clipele pe care le-a trăit cu soțul ei, Teodor.
15.07.2022 | 16:54
Maria Iordanescu a avut o luna de miere in mai multe tari La ce aventuri a asistat Se imbatau si adormeau in copaci
Maria Iordănescu și soțul, lună de miere în mai multe țări. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Au trecut două luni de când Maria Iordănescu i-a spus „Da” în fața altarului lui Teodor Ungureanu, partenerul ei de viață. După nunta ca-n povești pe care a avut-o fiica lui Anghel Iordănescu, aceasta a plecat în luna de miere în mai multe țări.

Maria Iordănescu s-a întors din luna de miere. Unde a fost și de ce peripeții a avut parte

În timp ce mulți miri aleg o singură destinație pentru a-și trăi iubirea, imediat după căsătorie, Maria și soțul ei au ales câteva țări din Asia, iar experiențele prin care au trecut nu vor fi uitate niciodată.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea știrilor din sport de la Prima TV a rămas uimită de oamenii minunați pe care i-a întâlnit în locurile pe care le-a vizitat, încât cu unii dintre ei a păstrat legătura, în special cu cei din Sri Lanka.

Vedeta a asistat și la câteva scene pe care muritorii de rând le văd doar la National Geographic. În Sri Lanka, de pildă, aceasta a fost cazată la un hotel foarte aproape de natură, așa că animalele sălbatice apăreau până în pragul ușii de multe ori.

ADVERTISEMENT

A văzut cu ochii ei cum un leopard vânase un porc sălbatic, dar și cum se îmbătau urșii și atârnau în copac.

Maria Iordănescu și Teodor Ungureanu au vizitat mai multe țări în luna de miere. Și-au început periplul cu Maldive, unde au stat 6 zile și au continuat cu Sri Lanka, Malaezia și Vietnam.

ADVERTISEMENT

„Am zis să facem o escapadă, să descoperim mai multe țări. Prima destinație a fost Maldive. Am stat acolo 6 zile, pentru că ne-am sfătuit cu cei de la agenție și cu prieteni care au mai fost. Cea mai bună opțiune e să mergi câteva zile, pentru că e multă plictiseală. Am stat pe plajă…”, a dezvăluit Maria Iordănescu la Prima TV.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria I. (@maria.iordanescu)

„Am înotat cu rechinii”

„A doua destinație a fost Sri Lanka. Eram la un hotel situat la ieșirea într-un parc național. Animalele acolo s-au obișnuit cu liniștea din perioada pandemiei și veneau aproape de hotel.

ADVERTISEMENT

Urșii mâncau fructe din copac, le fermenteau, se îmbăteau și adormeau în copaci. Auzeam în tufișuri cum un leopard tocmai prinsese un porc sălbatic. Am văzut, efectiv.

Am găsit într-un final leopardul, s-a uitat la noi preț de câteva secunde… Sper că nu se uită tata. Am înotat și cu rechinii. Unii rechini chiar erau fricoși, erau micuți”, a completat Maria.

Prezentatoarea de la Prima TV a mai spus că a fost impresionată să vadă oameni fericiți cu foarte puține lucruri, căci sărăcia e una lucie în multe din locurile pe unde a trecut.

 

ADVERTISEMENT