Life

Cum a venit un român la McDonald’s pentru a-și comanda de mâncare. Apariția sa i-a șocat pe toți

Apariție șocantă a unui român la McDonald’s. Cum a venit să-și comande mâncare. Imaginile cu el au devenit virale în online.
26.04.2023 | 07:49
Cum a venit un roman la McDonalds pentru asi comanda de mancare Aparitia sa ia socat pe toti
Nimeni nu a mai stat la coadă când l-a văzut pe român. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Un român a șocat prin apariția sa la McDonald’s. Bărbatul a intrat în restaurantul de tip fast-food și s-a așezat la coadă, să-și comande mâncare, într-un mod terifiant. Martorii oculari l-au filmat și au postat imaginile pe rețelele de socializare.

Apariție de infarct a unui român la McDonald’s. A intrat să-și cumpere mâncare cu un piton pe umăr

Un român a mers la un McDonald’s cu un piton uriaș pe umăr, lung de peste doi metri. I-a înspăimântat pe toți clienții și inclusiv pe angajați când s-a așezat la rând să-și cumpere un produs fast-food. Șarpele părea că stătea cuminte pe ”stăpânul” său, dar avea privirea ațintită spre restul oamenilor.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea a avut loc, mai exat, în Târgu Mureș și a devenit virală în mediul online. Unii internauți l-au criticat pe bărbat pentru modul cum a ales să vină în restaurant, deoarece a pus în pericol viața tuturor celor prezenți. De cealaltă parte, unii au făcut haz de necaz.

”Asta înseamnă sa fii șmecher, mafiot și calificat 😂😂😂”, ”Nu vă speriați! L-a scos pe fostul meu la Mc!”, ”Când ieși cu prietenul ăla…”, ”Ce și-a comandat regina?”, ”Când ieși cu soacra la Mc!”, ”Nici soacrele nu mai sunt ce au fost”, ”Când e coada prea mare și vrei sa îți faci loc😂”, ”A plecat cu soacra la Mc”, ”De asta e închis după 00:00… înăuntru este altă lume ❗️😂”, ”Când bagă un McSnake?”, ”În două minute i-a și dat comanda”, sunt o parte dintre comentarii la postare.

ADVERTISEMENT

De altfel, așa cum se poate vedea în videoclip, mulți clienți s-au îndepărtat de lângă individ și nu au mai stat la coadă, ci au preferat să se îndepărteze și să-l filmeze. Momentul a fost surprins, mai exact, în seara de marți spre miercuri, la McDonald’sul din Târgu Mureș.

Nu se cunosc alte detalii despre bărbatul care cu siguranță va rămâne în memoria celor care au fost la fața locului sau despre cum a făcut rost de șarpe. Cert este că a făcut o încălcare de regulament în ceea ce privește accesul în locația de tip fast-food.

ADVERTISEMENT

Cât de periculos este un piton

Pitonul este unul dintre cei mai mari șerpi din lume și nu este veninos. Rareori ar fi periculos, în special dacă este provocat. Are o lungime între 1 și 10 metri și poate cântări până la 75 de kilograme. Se hrănește în general cu mamifere și păsări, după ce le omoară prin sufocare.

Pitonul se încolăcește de obicei în jurul pradei sale și o strânge apoi până la sufocare, încât să o poată mânca. Șarpele se găsește în regiuni tropicale, precum: vestul Pacificului, Australia, Asia de Sud sau în Africa. Datorită dimensiunii uriașe, este exploatat peste mări și țări.

ADVERTISEMENT

La nivel mondial, ar exista peste 40 de specii de piton. În regiunile unde supraviețuiește, se adăpostește în vizuini părăsite de mamifere, sub stânci, în goluri sau chiar pe ramuri de copaci. Rareori s-ar hrăni cu un om, potrivit specialiștilor.

ADVERTISEMENT
Tags: