News

Caz şocant. O femeie de 54 de ani a fost mâncată de un piton

Caz şocant. O femeie de 54 de ani a fost mâncată de un piton, de vie. Bunica a fost găsită la două zile după aceea, în burta șarpelui.
27.10.2022 | 21:51
Caz socant O femeie de 54 de ani a fost mancata de un piton
Caz şocant. O femeie de 54 de ani a fost mâncată de un piton. Foto: Colaj Fanatik / Pixabay
ADVERTISEMENT

Caz șocant în Indonezia. O femeie în vârstă de 54 de ani a fost mâncată de un piton. Rudele femeii nu mai dădeau de ea, așa că a pornit o căutare ce a dus la descoperirea tragică.

O femeie a fost înghițită de un piton de vie

O bunică de 54 de ani a fost mâncată în totalitate de un pieton, conform autorităților indoneziene. Familia femeii o dăduse dispărută pe aceasta după ce nu s-a mai întors acasă.

ADVERTISEMENT

Femeia plecase să caută cauciuc de pe o plantație din apropierea casei sale și nu a mai venit înapoi, potrivit CNN Indonezia. 

Soțul ei a fost cel care a mers să o caute pe femeie, după ce a văzut că nu se mai întoarce acasă și a constatat cu uimire că singurele lucruri pe care le lăsase în urmă bunica dispărută erau sandalele, jacheta, eșarfa și cuțitul.

ADVERTISEMENT

Șeful poliției din Betara Jambi, S. Herafa, a explicat faptul că la două zile după ce femeia a dispărut, o echipă de căutare a găsit un piton reticulat care avea o umflătură foarte mare în stomac.

După ce au luat șarpele la o analiză mai amănunțită s-a descoperit faptul că în stomacul șarpelui era, de fapt, o femeie și trupul acesteia părea să fie intact.

ADVERTISEMENT

Ce a mai descoperit Poliția despre acest caz

Pe scurt, informațiile oficiale din anchetă arată că femeia a fost înghițită de vie și întreagă de către piton și probabil a murit asfixiată.

“După ce a fost despicată burta șarpelui de către rezidenți, s-a dovedit că femeia era (femeia dispărută) care murise”, a declarat Harefa pentru CNN Indonezia.

ADVERTISEMENT

Pitonul în cauză avea aproape 5 metri, specia din care aceasta face parte fiind una dintre cele mai mari din lume ca lungime, iar unele exemplare pot să ajungă să măsoare chiar și 28 metri lungime, conform informațiilor date de specialiști.

Poliția a mai transmis și faptul că nimeni nu a fost martor la această întâmplare. Totuși, nu este prima dată când se raportează un astfel de caz.

Alte două persoane au fost ucise de pitoni, după ce au fost înghițite de vii, în  2017 și 2018, tot în Indonezia. Între timp, la noi în țară, trei pitoni au fost aruncați la tomberon de un bărbat din Oradea.

ADVERTISEMENT
Tags: