Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum ajunge Ștefănescu la FCSB. Becali: „Dacă avem puncte diferență îl iau”

Gigi Becali, e gata să îl aducă pe Marius Ștefănescu la FCSB. Patronul FCSB promite întăriri în pauza de iarnă pentru Liga Campionilor.
05.10.2023 | 16:41
Cum ajunge Stefanescu la FCSB Becali Daca avem puncte diferenta il iau
Marius Ștefănescu e cotat la 1,2 milioane de euro și are la 2 meciuri la naționala României. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre strategia de transferuri la FCSB, iar una dintre principalele ținte în iarnă este Marius Ștefănescu, vedeta lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

Gigi Becali nu renunță la Marius Ștefănescu: „Mă pregătesc de Liga Campionilor”

Horia Ivanovici, moderatorul FANATIK SUPERLIGA, a fost impresionat de execuția jucătorului lui Sepsi la meciul cu Farul: „Mamă, ce gol a dat Ștefănescu! Jucător valoros. Golazzo! Din 20 de metri, din unghi, a tăiat-o în vinclu direct. I-a dat un gol lui Hagi de mare fotbalist. Am crezut că v-a făcut iarăși cu ochiul. Mai dați asaltul la iarnă pentru Ștefănescu?”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu a fost însă la fel de impresionat: „Nu l-am văzut. Dacă nu mă uit eu… La 2-0 pentru Farul nu m-am mai uitat. Nici la Craiova cu CFR. Nu pot să spun acuma”.

Patronul FCSB însă nu a renunțat ideea să îl transfere pe Ștefănescu„Să vedem în iarnă ce se întâmplă și câte puncte distanță sunt. Să vedem cum stă echipa și ce constanță are.

ADVERTISEMENT

Normal dacă avem puncte diferență mai repede îl iau. De ce? Pentru că deja mă pregătesc de Champions League. Și pentru asta îmi trebuie jucători și să fiu sigur că iau campionatul”.

Gigi Becali e sigur că FCSB va juca în grupele Ligii Campionilor: „Scot bani pentru că te califici sigur”

Becali și-a făcut deja socotelile: „O să fac investiții pentru că în orice situație eu sunt Steaua FCSB. Eu mă duc în Europa League și tot iau 20 de milioane. Toate lucrurile astea trebuie calculcate, înțelegi?”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici i-a ridicat din nou mingea la fileu patronului FCSB: „Deci dacă luați titlul, mai ușor îl luați pe unul ca Ștefănescu, dați mai mulți bani”.

Omul de afaceri e convins că strategia sa nu poate da greș: „Scot bani pentru că te califici sigur pe ruta campioanelor. Eu dacă iau campionatul mă duc în Liga Campionilor fără probleme, mă. Ca vântul mă duc. Sunt Gigi Becali, FCSB, suntem puternici și valoroși”.

ADVERTISEMENT

Marius Ștefănescu are două goluri și trei pase decisive în 16 meciuri. Mijlocașul ofensiv evaluat la 1,2 milioane de euro mai are contract cu Sepsi Sfântu Gheorghe până în vara lui 2026.

FANATIK SUPERLIGA e luni, marți și vineri, de la ora 10:30 pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiune se vede ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook, de la ora 17:30.

Gigi Becali e gata să-l aducă în iarnă pe Ștefănescu la FCSB

ADVERTISEMENT