Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali anunță ultimele transferuri la FCSB. „Sunt ortodocși, dar nu zic mai multe”

Gigi Becali a anunțat ultimele transferuri pe care le pregătește la FCSB. Patronul vicecampioanei a dat detalii la FANATIK SUPERLIGA.
04.10.2023 | 16:35
Gigi Becali anunta ultimele transferuri la FCSB Sunt ortodocsi dar nu zic mai multe
Gigi Becali a anunțat noi transferuri la FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a schimbat din temelii strategia de transferuri de la FCSB. Patronul „roș-albaștrilor” nu vrea să mai aducă tineri fotbaliști români, ci vrea să transfere fotbaliști străini de valoare din Africa și America de Sud. Florin Vulturar, impresarul alături de care lucrează Gigi Becali, a dat detalii pe larg la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali anunță ultimele transferuri la FCSB. „Sunt ortodocși, dar nu zic mai multe”

Florin Vulturar și echipa sa de scouting formată din foști jucători vor merge în Africa pentru a aduce fotbaliști de valoare la FCSB. Gigi Becali a rămas plăcut surprins de Siyabonga Ngezana, sud-africanul descoperit de Florin Vulturar.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că Florin Vulturar urmează să plece în Africa de Sud. Patronul vicecampioanei a mărturisit că urmează noi transferuri pe filiera Ngezana. „O să plece, să vedem. Nu pot să vă spun clar (n.r. când pleacă) pentru că am mai găsit ceva și de-asta.

Am găsit niște ortodocși. Îi aduc din Rusia (n.r. ironic). Parcă nu avem voie din Rusia. Mai aducem atunci niște ucraineini de la Volodimir Zelenski să ne învețe cum e.

ADVERTISEMENT

Sunt ortodocși, atât pot să spun și sunt de culoare. Altă culoare decât albă. Dacă zic culoarea e discriminare”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali a trimis o echipă întreagă prin lume pentru jucători de valoare: „E mult mai ușor așa”

Florin Vulturar alături de echipa sa de scouting vor merge în Africa, cât și în anumite țări din America de Sud în căutarea de jucători cu valoare. În trecut, Gigi Becali a fost adeptul unei echipe pline de români.

ADVERTISEMENT

Totuși, criza pe care o traversează fotbalul românesc, dar și ratarea titlului în ultimii opt ani l-au făcut pe Gigi Becali să se orienteze către fotbaliști străini. „Eu am patru băieți, acum probabil o să mai vină un fost jucător din Portugalia. Încercăm să facem o echipă bună din spate.

Într-adevăr, toate echipele trebuie să aibă scouting. Tu faci scouting-ul, dar ajungi tot la impresar și președinte de club. Noi avem mai bune relații cu impresarii, cu cluburile decât și-o face orice club. E mult mai ușor așa”, a spus Florin Vulturar, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii rulează pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Gigi Becali anunță noi transferuri la FCSB: „Sunt ortodocși, dar nu zic mai multe”

ADVERTISEMENT