Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Pleacă Marius Ștefănescu la FCSB? „Suntem o echipă mică, e posibil orice”

Marius Ştefănescu este una dintre ţintele lui Gigi Becali. Oficialii lui Sepsi au vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre posibilitatea ca fotbalistul să ajungă la FCSB.
25.09.2023 | 12:03
Pleaca Marius Stefanescu la FCSB Suntem o echipa mica e posibil orice
Pleacă Marius Ștefănescu la FCSB? „Suntem o echipă mică, e posibil orice”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB s-a distrat cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 5-2. Roş-albaştrii au condus cu 2-0 şi chiar dacă au avut probleme în debutul părţii secunde, jucătorii lui Charalambous s-au dezlănţuit în final de meci.

Pleacă Marius Ștefănescu la FCSB? Hagnagy: “Suntem o echipă mică, orice e posibil”

Attila Hadnagy, directorul general al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a spus la FANATIK SUPERLIGA că Marius Ştefănescu este de vânzare şi Sepsi nu îl va putea ţine dacă Gigi Becali vine cu o ofertă importantă:

ADVERTISEMENT

“Orice jucător este transferabil. Orice jucător are un preţ. Dacă vine o ofertă corectă pe Ştefănescu, normal că îl dăm. Suntem o echipă mică, normal că avem nevoie de bani. â

De banii primiţi pe Dumitrescu am avut nevoie ca de aer. A fost 1 milion de euro. La Ştefănescu nu pot să zic cât cerem. Dacă dă până în iarnă 10 goluri, normal că o să cerem mai mult de un milion pe el. 

ADVERTISEMENT

Dar nu mă gândesc la ce va fi din iarnă. Până atunci 100% nu va pleca, sper ca nici în iarnă. Dar vedem ce va fi, este posibil orice. Trebuie să strângem rândurile pentru că nu suntem pe un drum bun”, a spus Hadnagy.

Becali: “Dacă merită, dacă joacă bine, dau 1,5 milioane pe el”

Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA la începutul lunii septembrie că este dispus să dea chiar 1,5 milioane de euro pentru Marius Ştefănescu. Patronul FCSB susţine că fiecare patron încearcă să vândă cât mai scump şi este normal:

ADVERTISEMENT

“Dacă merită, dacă joacă bine, dau 1,5 milioane pe el. Oamenii nu trebuie judecați, e ‘marfa’ lor. Acum cer un milion jumătate, bravo lui că își cere banii. Bravo, lui, îmi place de Dioszegi”, a spus Becali.

FCSB este lider în SuperLiga, cu 25 de puncte. Singurii paşi greşiţi de vicecampioană au fost făcuţi la Arad, scor 1-2, şi în restanţa cu Hermannstadt, scor 2-2. CFR Cluj are 19 puncte, dar şi două meciuri mai puţin disputate.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA vine cu o nouă ediție incendiară în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE, doar pe www.fanatik.ro. În premieră, emisiunea se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Marius Ştefănescu la FCSB?

ADVERTISEMENT