Life

Cum ar fi arătat astăzi Prințesa Diana, dacă ar fi fost în viață. La 61 de ani, ar fi fost la fel de frumoasă

Cum ar fi arătat astăzi Prințesa Diana, care s-a stins din viață în urmă cu 25 de ani. Ar fi avut acum 61 de ani și ar fi fost la fel de frumoasă.
15.09.2022 | 07:43
Cum ar fi aratat astazi Printesa Diana daca ar fi fost in viata La 61 de ani ar fi fost la fel de frumoasa
Cum ar fi arătat astăzi Prințesa Diana. Ar fi avut 61 de ani. Foto: Colaj Fanatik / Hepta
ADVERTISEMENT

Prințesa Diana s-a stins din viață în mod tragic la doar 36 de ani, lăsând în urmă nu doar doi copii orfani de mamă, ci și o întreagă lume îndoliată.

Cum ar fi arătat astăzi Prințesa Diana. Ar fi avut 61 de ani

Prințesa Diana a murit în anul 1997, dar aceasta nu a fost uitată nici 25 de ani mai târziu. Sunt mulți care își amintesc de cea supranumită Prințesa inimilor datorită bunătății sale.

ADVERTISEMENT

Dacă ar mai fi trăit, fosta soție a Regelui Charles al III-lea ar fi avut acum 61 de ani. Cu ajutorul tehnicii actuale, un influencer de pe rețelele de socializare a reușit să arate portretul Prințesei Diana.

Aceasta ar fi la fel de frumoasă și la o vârstă a maturității, după cum arată imaginile de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Așa ar fi arătat Prințesa Diana
Așa ar fi arătat Prințesa Diana azi. Foto: Captură Tiktok / jose_arrt

Moartea tragică a Prințesei Diana. A existat un singur supraviețuitor

Prințesa Diana era iubită de mulți, chiar și din afara țării sale de baștină, iar acest lucru însemna că aceasta era o adevărată țintă pentru paparazzi, care știau că pot avea succes dacă obțin fotografii cu prințesa.

Moartea Prințesei Diana s-a speculat că ar fi fost din cauza paparazzilor care o urmăreau, iar ea a fost implicată într-un accident de mașină în încercarea de a scăpa de camerele de filmat.

ADVERTISEMENT

Prințesa Diana divorțase atunci de Charles și se afla în mașină cu iubitul ei, Dodi al-Fayed, o gardă de corp și șeful securității de la Hotelul Ritz din Franța.

Prințul Harry se destăinuia referitor la moartea mamei sale și a faptului că a trebuit să stea în spatele sicriului Prințesei Diana fiind urmărit de milioane de oameni de acasă, evenimentul fiind filmat.

ADVERTISEMENT

“Mama mea murise, iar eu trebuia să merg, o lungă bucată de drum, în spatele sicriului ei, înconjurat de mii de oameni ce mă urmăreau și milioane de oameni ce priveau la televizor în direct.

Nu cred că e bine să îi ceri unui copil să facă acest lucru, în orice context ar fi. Nu sunt de părere că în prezent ar mai trebui să se întâmple acest lucru”, s-a confesat Prințul Harry recent.

A existat un singur supraviețuitor din mașina în care și-a pierdut viața Prințesa Diana, anume garda de corp a iubitului ei, Trevor Rees-Jones.

„Trevor duce o viață liniștită. Enormitatea a ceea ce s-a întâmplat în acea noapte îl urmărește încă, iar cicatricile sunt vizibile. Viața lui este acum liniștită și fără evenimente deosebite”, a spus un apropiat al acestui, conform The Sun.

ADVERTISEMENT