Life

Ultimele ore din viața Prințesei Diana, investigate de Prințul Harry pentru cartea sa: „Este normal”

Prințul Harry a investigat ultimele ore din viața mamei sale pentru a-și putea scrie cartea, în care există un întreg capitol dedicat morții Prințesei Inimilor.
16.08.2022 | 12:40
Ultimele ore din viata Printesei Diana investigate de Printul Harry pentru cartea sa Este normal
Ultimele ore din viața Prințesei Diana, investigate de Prințul Harry pentru cartea sa. Foto: Colaj Fanatik / Hepta
ADVERTISEMENT

Prințul Harry a făcut propria investigație despre moarte mamei sale, pentru cartea sa autobiografică, ce va fi lansată la finalul acestui an.

Prințul Harry a analizat ultimele ore din viața mamei sale

Fiul cel mic al Prințesei Diana a făcut propria investigație despre ultimele ore din viața mamei sale pentru cartea pe care urmează să o lanseze peste câteva luni, la final de 2022.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry a vrut să afle el înșuși cum au stat faptele la acea vreme, deoarece va exista un întreg capitol în cartea sa în care va vorbi despre moartea Prințesei Diana și despre stările de anxietate pe care le-a avut după ce a devenit orfan de mamă.

„Au existat abordări care sugerează că prințul Harry este intens concentrat pe obținerea mai multor informații despre moartea mamei sale.

ADVERTISEMENT

Există o mulțime de oameni în Franța care își amintesc noaptea accidentului. Este normal ca fiul Dianei să vrea să afle mai multe despre asta pentru cartea sa”, au spus surse judiciare, conform The Sun.

Ce spunea Prințul Harry despre cartea sa

Prințul Harry declara că scrie această carte memorialistică pentru a arăta că există lucruri pe care le are în comun cu toți oamenii, povestea lui cu suișuri și coborâșuri fiind una care ne învață că, indiferent de unde venim, există lucruri pe care le împărășim cu toții.

ADVERTISEMENT

“Scriu aceste rânduri nu ca prințul care m-am născut, ci ca omul care am devenit. Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, atât la propriu, cât și la figurat.

Speranța mea este că, spunându-mi povestea – suișurile și coborâșurile, greșelile, lecțiile învățate – pot ajuta să arăt că, indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât credem”, spunea ducele de Sussex într-o declarație prin care a anunțat cartea.

ADVERTISEMENT

La Palatul Windsor există neliniști în ceea ce privește informațiile date de ducele de Sussex în carte, iar Prințul Charles se teme că soția lui, Camilla, cea cu care și-a refăcut viața după moartea Prințesei Diana, ar putea fi atacată.

ADVERTISEMENT