Life

Cum arată acum actrița pentru care a plâns toată România. Lucelia Santos, interpreta Sclavei Isaura, a rămas la fel de frumoasă

Lucelia Santos, actrița care a interpretat rolul principal din telenovela ”Sclava Isaura” a rămas la fel de frumoasă și după 46 de ani.
22.10.2022 | 21:00
Cum arata acum actrita pentru care a plans toata Romania Lucelia Santos interpreta Sclavei Isaura a ramas la fel de frumoasa
Actrița din ”Sclava Isaura” candidează la funcția de deputat federal. Sursa foto: instagram/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Lucelia Santos, pe numele ei întreg Maria Lucélia dos Santos, este o actriță braziliană, care a devenit cunoscută la nivel internațional pentru prestația din telenovela ”Sclava Isaura”. Avea doar 19 ani când a fost numită una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume.

Cum arată ”Sclava Isaura” după 46 de ani de la interpretarea rolului care i-a marcat viața

După interpretarea celui mai comentat și apreciat rol din lume, acela din ”Sclava Isaura”, Lucelia Santos și-a dorit cu ardoare să scape de amprenta ”fetei cuminți” și a acceptat să pozeze de două ori într-o revistă pentru adulți.

ADVERTISEMENT

Prima oară în 1980 a apărut într-o revistă care s-a vândut mai bine de cât și-ar și putut imagina Lucelia, lucru care i-a adus actriței roluri ieșite din tiparele obișnuite. Asta i-a demonstrat că este capabilă să interpreteze personaje complexe.

Până la începutul anilor ’90 cea care a fost una dintre cele mai apreciate actrițe a jucat în telenovele, apoi luând drumul filmului, dar și al pieselor de teatru. Trecerea anilor a venit cu evoluția Luceliei Santos și pe plan regizoral. De asemenea, în urmă cu câțiva ani a debutat și ca scenaristă.

ADVERTISEMENT

La cei 65 de ani, actrița este la fel de frumoasă și are aceeași strălucire și bucurie în ochi pe care o avea și în urmă cu 46 de ani când interpreta rolul principal, al Isaurei, fiica unei sclave și a unui om alb.

În prezent, Lucelia Santos luptă pentru o funcție publică, deputat federal pentru Rio de Janeiro, și se pune la dispoziția poporului militând împotriva nedreptăților societății.

ADVERTISEMENT

Candidez la funcția de deputat federal pentru Rio de Janeiro. Deci, dacă ești din statul Rio, din orice oraș sau cartier, poți să mă votezi! Și mai pot cere familie și prieteni!”, a postat celebra actriță pe instagram.

Succesul telenovei ”Sclava Isaura” nu a mai fost egalat

Imediat după Revoluție “Sclava Isaura” a fost printre primele telenovele care au fost difuzate în România. Serialul brazilian a fost difuzat în aproape 100 de țări, fiind considerat un adevărat fenomen în lumea întreagă.

ADVERTISEMENT

Producția a fost și printre primele seriale non-chineze acceptate la televiziunea din China și, de asemenea, prima telenovelă difuzată în URSS, între 1988 și 1989. Până și în SUA și Marea Britanie povestea sclavei Isaura a impresionat milioane de oameni.

ADVERTISEMENT