Life

Cum arată acum Winnie Harlow, fotomodelul cu pielea în două culori. Tânăra face furori în lumea modelingului

Cum arată acum Winnie Harlow, fotomodelul care suferă de vitiligo și are pielea în două culori diferite. Aceasta este un model de succes și a lansat propriul brand.
12.07.2022 | 18:10
Cum arată acum Winnie Harlow. Foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Winnie Harlow este un model special, care a reușit să spargă normele din modeling. Iată cum arată aceasta acum și ce spunea despre succesul său.

Cum arată acum Winnie Harlow, modelul care face furori cu pielea sa

Winnie Harlow are 27 de ani și are mai mult succes ca niciodată. Aceasta postează des imagini pe rețelele de socializare de la diverse evenimente mondene la care este invitată.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, faimosul model și-a creat propriul brand de protecție solară, inspirat de rădăcinile sale jamaicane, pe care îl promovează pe rețelele de socializare.

Winnie Harlow nu a renunțat nici la modeling, fiind pe unele dintre cele mai faimoase podiumuri ale lumii, pentru branduri de lux.

ADVERTISEMENT

Winnie Harlow suferă de vitiligo de la vârsta de patru ani, dar nu a lăsat condiția pielii sale să o afecteze, astfel că a ajuns să câștige emisiunea Next Top Model.

Ce spune Winnie Harlow despre succesul său

Winnie Harlow mărturisea că atunci când era mică nu se aștepta să aibă succes și nu a visat niciodată să fie model sau să apară pe coperta unei reviste.

ADVERTISEMENT

Toate aceste lucruri s-au schimbat, iar aceasta a reușit să fie model pentru Victoria’s Secret și să apară pe coperta Vogue în același an.

Când avea 16 ani, Winnie Harlow nici nu putea visa să apară pe coperta faimosei reviste și mărturisea că nu a crezut vreodată că va ajunge aici.

ADVERTISEMENT

„Este nevoie doar de multă muncă, sacrificiu și dedicare pentru a face mai multe lucruri să se întâmple. A fost o nebunie.

Vreau să spun, să merg la Victoria’s Secret a fost incredibil. Prima și a doua mea copertă Vogue au apărut acum, iar eu sunt onorată. Adică, la 16 ani, când eram mică, nu mă vedeam în Vogue.

Nu era ceva ce nu credeam că nu este posibil pentru că nu puteam să fac asta; modelingul nu a fost niciodată un vis al meu.

Nu a fost niciodată ceva ce am văzut în viitorul meu”, declara aceasta într-un interviu pentru Fashion Week Daily.

ADVERTISEMENT