Life

Cum arată Alina Yakupova, cea mai frumoasă fetiță din lume! Are un chip de înger și îi lasă pe toți cu gura căscată

03.06.2020 | 15:35
Cum arata Alina Yakupova cea mai frumoasa fetita din lume Are un chip de inger si ii lasa pe toti cu gura cascata
Alina Yakupova este cea mai frumoasă fetiță din lume și are o carieră de invidiat, la doar 6 ani. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

La cei șapte anișori ai săi, Alina Yakupova are întreaga lume la picioare, datorită chipului său angelic și zâmbetului care îi lasă pe toți cu gura căscată. Da, ați auzit bine. Micuța este un model în toată regula, a colaborat deja cu unele dintre cele mai prestigioase case de modă și se bucură de o carieră la care multe femei nici nu îndrăznesc să viseze.

În timp ce majoritatea fetițelor de vârsta ei își roagă părinții să le cumpere păpuși cu care să se joace, micuța rusoaică nu doar că nu duce grija banilor, dar obișnuiește să-i răsfețe pe toți cei dragi cu tot felul de cadouri scumpe.

ADVERTISEMENT

Alina Yakupova este cea mai frumoasă fetiță din lume. Micuța rusoaică se bucură de o carieră în lumea modei

Originară din Moscova, Alina Yakupova a debutat în industria modei la vârsta de doar patru ani, iar mai apoi, datorită succesului de care s-a bucurat atât în plan profesional, cât și pe rețelele de socializare, a primit titlul de cel mai frumos copil din lume.

Are părul blond ca mierea, ochii albaştri şi un zâmbet pe care orice revistă şi-l doreşte pe copertă, așa că nu e de mirare că marile branduri ale lumii s-au luptat, pur și simplu, pentru a-și asigura serviciile sale.

ADVERTISEMENT

Micuța rusoaică este reprezentată de o celebră  agenție de management, iar omul care se ocupă de cariera ei, Roman Kukhar, a declarat că aceasta nu impresionează doar prin frumusețea fizică, ci și prin ambiția de care dă dovadă. Fetița este extrem de dedicată și își dorește să construiască o carieră fructuoasă în industria fashion, în ciuda vârstei extrem de fragede.

Este vedetă pe rețelele de socializare

De asemenea, Alina a reușit să formeze o comunitate impresionantă de fani pe Instagram, unde susținători din toate colțurile lumii îi urmăresc activitatea și îi transmit mesaje de susținere și apreciere.

ADVERTISEMENT
Alina Yakupova face senzaţie pe reţelele de socializare
Alina Yakupova face senzaţie pe reţelele de socializare

A participat în ultimii ani la nenumărate campanii de promovare pentru  brandul italian Monnalisa Kids, printre care Yudashkin kids și Gloria Jeans, iar celebritatea sa nu mai poate fi pusă la îndoială de nimeni.

Sunt sigur că secretul succesului Alinei nu constă doar în frumusețea ei ireală, ci și în muncă și autodezvoltare, în pofida vârstei ei atât de fragede”, a declarat pentru Daily Mail maganerul fetiței, Roman Kukhar.

ADVERTISEMENT

Alina Yakupova nu este, însă, primul copil din Rusia care se bucură de o astfel de apreciere. În urmă cu doi ani, Anastasia Knyazeva a cucerit planeta cu frumuseţea ei, fiind implicată de atunci în mai multe campanii de modă. Grație trăsăturilor sale speciale, mulţi o compară cu o păpuşă de porţelan.

ADVERTISEMENT
Tags: