Life

Cum arată apartamentul de lux al lui Jador. Concurentul de la Survivor All Stars a plătit 500.000 de euro pentru locuința visurilor lui

Cum arată apartamentul de lux al lui Jador, în valoare de 500.000 de euro. Imagini din locuința concurentului de la Survivor All Stars.
26.02.2024 | 08:20
Cum arată apartamentul de lux în care stă Jador. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Jador le-a arătat fanilor, în urmă cu ceva timp, imagini din apartamentul său de lux, în valoare de 500.000 de euro. Cântărețul și-a achiziționat locuința la care a visat mult timp. Cu mai bine de un an în urmă, le-a făcut fanilor un tur al casei.

Cum arată apartamentul de lux al lui Jador, pe care a dat 500.000 de euro

Concurentul de la Survivor All Stars are, de mai mulți ani, succes în industria muzicală. Melodiile lansate de-a lungul timpului și concertele susținute, precum și popularitatea pe care o are printre fani, l-au ajutat pe Jador să ajungă acolo unde se află în prezent.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Jador se numără printre cei mai apreciați cântăreți din România. Piesele lui ajung, de cele mai multe ori, pe primele locuri în trending.

Astfel, după ani la rând în care a muncit, Jador a reușit, în 2022, să-și achiziționeze casa visurilor lui, un apartament în valoare de 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, cântărețul a făcut un tur video al locuinței sale. Jador nu a dezvăluit prea multe imagini din apartament, care este unul confortabil și luxos.

De altfel, Jador nu locuiește singur în apartamentul său, ci alături de sora lui, Camelia. Artistul provine dintr-o familie modestă și încearcă să-i susțină pe cei dragi cât de mult poate.

ADVERTISEMENT

“Vreau să vă arăt tuturor casa unde o să mă mut! Ea e sora mea și astăzi o să îi arăt unde o să ne mutăm, pentru că o să se mute cu mine.

Adică o să trebuiască să aibă grijă de mine, să îmi spele șosetele. O să vă arăt casa pe care Dumnezeu m-a ajutat să o iau”, spunea Jador în vara anului 202, într-un clip video postat pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Pentru pereții din locuință, Jador a ales nuanțe de alb și negru, iar totul a fost decorat după gusturile cântărețului. Apartamentul are o priveliște de vis, de care artistul se poate bucura zilnic.

În plus, atunci când le-a prezentat fanilor noua sa locuință, Jador a ținut să le mulțumească, deoarece nu ar fi reușit acest lucru dacă nu ar fi fost ei. Cântărețul este recunoscător pentru faptul că este admirat de atât de multe persoane.

Jador, unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România

Remus Ionuț Dumitrache, pe numele său real, a devenit cunoscut odată cu participarea la Puterea Dragostei, la Kanal D. De atunci, acesta a participat la Survivor România 2021, iar în prezent este concurent la Survivor All Stars.

Jador se bucură acum de faimă și bani, însă nu a uitat niciodată de unde a plecat. Artistul a vorbit, de mai multe ori, despre familia sa, la care ține foarte mult.

Acum ceva timp, cântărețul a dezvăluit că el și membrii familiei sale dormeau în aceeași cameră, iar sursa de încălzire era o sobă. Acum, Jador a ajuns un artist cunoscut, dar continuă să-și ajute familia.

ADVERTISEMENT
Tags: