Life

Jador se mută în casă nouă. Primele imagini din locuința de 500.000 de euro: “Dumnezeu m-a ajutat”

Jador i-a anunțat recent pe fani că se mută în casă nouă. Manelistul le-a arătat internauților primele imagini din locuința de 500.000 de euro, unde va sta alături de sora lui.
28.08.2022 | 22:52
Jador se muta in casa noua Primele imagini din locuinta de 500000 de euro Dumnezeu ma ajutat
Jador se mută în casă nouă. Cum arată locuința de 500.000 de euro. Sursa foto: Capturi YouTube/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador se mută într-o casă nouă, care l-a costat 500.000 de euro. Cântărețul locuia într-o garsonieră și își dorea de mai mult timp să se mute într-o locuință mai spațioasă.

Jador se mută în casă nouă. Cum arată locuința de 500.000 de euro

Noua locuință a manelistului este, de fapt, un penthouse. Jador le-a făcut fanilor turul casei într-un clip video pe care l-a postat pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie, cântărețul le-a prezentat-o internauților și pe sora lui mijlocie, Camelia Dumitrache. Aceasta se va muta alături de el în noua sa locuință.

“Ea este una din cele mai importante persoane din viața mea. Ea este sora mea mijlocie și avem multe surprize pentru voi.

ADVERTISEMENT

Vă prezint casa în care mă mut și vă fac cunoștință cu sora mea în vlog mâine la ora 19:00 pe canalul meu de YouTube. Vă iubesc!”, a anunțat Jador pe pagina de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jador❤️ (@jador_adevarat)

În cadrul unui vlog de pe YouTube, Jador a dezvăluit că prețul penthouse-ului este de 500.000 de euro, dar recunoaște că a muncit mult pentru a-l putea achiziționa. Toate eforturile sale au fost răsplătite, iar acum se va bucura de noua locuință.

ADVERTISEMENT

“Vreau să vă arăt tuturor casa unde o să mă mut! Ea e sora mea și astăzi o să îi arăt unde o să ne mutăm, pentru că o să se mute cu mine.

Adică o să trebuiască să aibă grijă de mine, să îmi spele șosetele. O să vă arăt casa pe care Dumnezeu m-a ajutat să o iau.”, a spus Jador pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Fanii l-au felicitat pe Jador pentru faptul că a reușit să-și îndeplinească visul și să-și cumpere locuința dorită.

Cântărețul mai trebuie să aștepte până când va putea locui în penthouse, întrucât acesta încă nu este finalizat. Artistul este încântat de noua sa locuință și așteaptă cu nerăbdare să se mute.

Jador le-a transmis toată dragostea fanilor săi pentru toată susținerea acordată în tot acest timp. Manelistul le dorește tuturor să aibă posibilitatea să-și achiziționeze locuința visurilor.

“Dumnezeu să vă binecuvânteze și pe voi cu o casă frumoasă așa cum vă doriți.”, a transmis artistul la finalul videclipului.

Jador are o nouă iubită

De ceva timp, Jador și-a refăcut viața sentimentală și se iubește cu Alexandra Dobia, nepoata bunicii Gherghina, bătrâna care a devenit virală pe TikTok.

Până acum, Jador nu a făcut publice imagini cu chipul partenerei sale, dar a recunoscut că iubește din nou și că lucrurile merg bine în noua relație.

De altfel, artistul nu a dezvăluit nici identitatea tinerei, dar fanii au făcut “cercetări” și au aflat despre cine este vorba.

După ce informația a devenit publică, Alexandra Dobia a avut grijă ca toate conturile sale sociale să fie private. Tânăra locuiește în Madrid și este împreună cu Jador de câteva luni.

“Îmi place de o fată, care nici măcar nu e româncă. Îmi place foarte mult de ea. E mișto. Râde toată ziua. E cel mai important și e foarte inteligentă.

Vorbește cinci limbi străine, fluent. Femeia este foarte mișto. Îmi place foarte mult caracterul. Fizic e drăguță, e normală.”, a declarat Jador în emisiunea moderată de Alexandra Ungureanu.

ADVERTISEMENT
Tags: