Life

Cum arată astăzi actorii din Suleyman Magnificul. Cu greu îi mai recunoști

Cum s-au schimbat actorii din Suleyman Magnificul, primul serial turcesc difuzat în România. Cu greu îi mai poți recunoaște.
19.07.2023 | 17:01
Cum arata astazi actorii din Suleyman Magnificul Cu greu ii mai recunosti
Suleyman Magnificul a fost primul serial turcesc difuzat în România. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Îți mai aduci aminte de serialul turcesc Suleyman Magnificul? A fost difuzat în România pentru prima oară în 2011, pe Kanal D,  și a ținut patru sezoane. Ultimul episod s-a transmis în 2014. Pelicula a fost una de succes, captând atenția publicului datorită istoriei care stă la bază și prin carisma personajelor. Ce mai fac acum actorii care le-au interpretat?

Cum arată și ce mai fac actorii din Suleyman Magnificul

Sunt nouă ani de când Suleyman Magnificul nu mai rulează pe micile ecrane, timp în care actorii care au fascinat publicul din Turcia și din România și-au schimbat viața și înfățișarea. Pe unii cu greu îi mai poți recunoaște dacă vei avea ocazia să-i întâlnești.

ADVERTISEMENT

Producția turcească a modificat și gusturile publicului în materie de seriale. Dacă până în 2011 românii erau fascinați de telenovelele latino-americane, din acel moment s-au reorientat către cele din Turcia. În prezent, serialele turcești sunt difuzate pe mai multe posturi și aduc audiență.

Actorul care a interpretat personajul principal, Suleyman, este Halit Ergenc, iar în momentul de față are 53 de ani. Și-a păstrat faima și este printre cei mai apreciați actori din Turcia. De-a lungul timpului, a avut mai multe relații, iar din 2009 este căsătorit cu actrița Berguzar Korel, din serialul ”1001 de nopți”. Alături de aceasta are trei copii.

ADVERTISEMENT

 

Halit Ergenc
Halit Ergen si sotia sa. Sursa foto: facebook

 

Cum arată Hurrem, soția favorită a sultanului. Operațiile estetice au schimbat-o

Meryem Uzerli este cea care a interpretat-o pe frumoasa Hurrem, cea care a devenit sultana favorită a lui Suleyman. În prezent, are 39 de ani și două fetițe. De asemenea, locuiește în Germania, acolo unde s-a născut, de fapt. Pe rețelele de socializare este foarte activă și se poate vedea că a apelat la anumite intervenții estetice.

Meryem Uzerli
Meryem Uzerli în prezent. Sursa foto: Instagram

 

”Am doi frați și o soră. Mama mea este germană, iar tatăl meu este turc. M-am născut și am crescut în Germania și am copilărit într-un oraș mic, Kassel. Sora mamei mele s-a căsătorit cu un brazilian, așa că o parte din familia mea este, de asemenea, pe jumătate braziliană”, declara actrița pentru arabianmoda.com.

ADVERTISEMENT

De ce a fost înlocuită Meryem Uzerli din rolul lui Hurrem

Meryem Uzerli a fost înlocuită din episodul 103 al serialului cu actrița Vahide Percin. Motivul invocat de ea era faptul că i s-au ivit probleme de sănătate. Așadar, s-a retras în Germania, de unde a și venit în Turcia pentru a o juca pe Hurrem. Nu se aștepta să aibă un succes atât de mare, iar rolul i-a venit la momentul oportun, potrivit altor spuse ale lei, căci nu mai avea resurse pentru chirie și ieșea dezamăgită dintr-o relație de șase ani.

”O audiție a lui Hurrem Sultan pentru serialul Suleyman Magnificul (Muhteșem Yüzyıl) m-a adus la Istanbul. M-am mutat în Turcia după ce am obținut acel rol. Nu petrecusem niciodată prea mult timp în țara natală a tatălui meu, așa că a fost profund emoționant să experimentez viața de acolo.

ADVERTISEMENT

O persoană pe care o cunoșteam de pe vremea când făceam teatru mi-a trimis un mesaj despre o companie de producție din Istanbul care căuta personajul principal al unui spectacol grandios. Ea a arătat echipei de producție portofoliul meu și a crezut că m-aș potrivi pentru rolul lui Hurrem Sultan.

M-a consolat spunându-mi că, dacă, din anumite motive, nu aș fi obținut rolul principal, compania de producție avea multe alte personaje secundare pe care le puteam juca. Tocmai ieșisem dintr-o relație de șase ani, nu aveam un loc de muncă și nu știam cum voi reuși să-mi plătesc chiria. Am sperat că poate voi obține un personaj în serial”, a mai transmis actrița pentru sursa menționată.

Cum arată acum a doua sultană, Vahide Percin, care a înlocuit-o pe Meryem Uzerli

Vahide Percin este una dintre cele mai căutate și apreciate actrițe din Turcia. În momentul de față are vârsta de 58 de ani, iar o vreme a stat departe de lumina reflectoarelor, după ce i s-a descoperit cancer la sân și a trebuit să treacă prin procedurile de vindecare.

Vahide Percin
Vahide Percin, alături de prieteni. Sursa foto: Instagram

 

Vahide Percin are o fiică, iar de pe rețelele de socializare reiese că îi place să petreacă mult timp cu familia sa și cu prietenii. În aproape orice postare de pe Instagram, Vahide Percin este înconjurată de cei dragi și afișează un zâmbet larg.

ADVERTISEMENT