Life

Cum arată astrograma lui Klaus Iohannis. “Luna era în Fecioară când s-a născut”

Un astrolog a realizat profilul astrologic al președintelui Klaus Iohannis.
13.06.2021 | 17:42
Cum arata astrograma lui Klaus Iohannis Luna era in Fecioara cand sa nascut
Cum arată astrograma lui Klaus Iohannis. “Luna era în Fecioară când s-a născut”. Sursa foto:hepta.ro
ADVERTISEMENT

Astrologul Daniela Simulescu a analizat zodia președintelui Klaus Iohannis și a vorbit despre momentul în care s-a născut acesta.

De asemenea a făcut câteva afirmații și despre poziționarea Lunii în momentul în care Președintele României s-a născut.

ADVERTISEMENT

Cum arată astrograma lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis s-a născut pe data de 13 iunie 1959. Astrologul Daniela Simulescu a analizat pentru DC NEWS cum era poziționată Luna în momentul în care Președintele României s-a născut. Pentru că Luna era poziționată în Fecioară, Klaus Iohannis este o persoană extrem de calculată, pragmatică, dar și practică.

Mereu analizează cu mare atenție orice emoție. De asemenea are mereu nevoie de timp pentru a rezolva lucrurile și va găsi răspuns la orice întrebare.

ADVERTISEMENT

“Pe dinăuntru totul este foarte calculat, foarte organizat și foarte disciplinat. Acești oameni au un tabel interior și dacă nu e totul foarte pus la punct, ei nu se simt bine. Luna aceasta este ‘micul Klaus Iohannis’, care îl face să facă lucrurile într-un anumit fel.

Luna în Fecioară este nemaipomenită pentru profesori de științe exacte, de aceea au și nevoia de a găsi o structură, de a vedea lucrurile fixe, de a merge spre logică.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, el își va lua mereu timpul pentru a face toate calculele, înainte de a spune ceva, înainte de a face ceva… Dacă îi dai o problemă, are nevoie să o structureze, să o desfacă, pentru a-i găsi rezolvarea.”, a spus astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu.

Ce caracteristici are zodia lui Klau Iohannis

Fiind născut pe 13 iunie, Președintele României este în zodia Gemeni. Acesta este al treilea semn astrologic din zodiac aflat în perioada 21 mai – 21 iunie și este asociat cu constelația Gemeni.

ADVERTISEMENT

Printre caracteristicile acestei zodii sunt capacitatea foarte bună de comunicare, agilitatea mentală și capacitate de a învăța rapid.

“Persoanele cu Soarele în Gemeni sunt persoane care se adaptează ușor la situații, sunt persoane care știu să poarte discuții cu oricine, pentru că reușesc să treacă de la un om la altul și știu să discute despre diverse.

Persoanele cu Soarele în Gemeni au mare nevoie de schimbare, au nevoie tot timpul să se îmbunătățească, au nevoie să citească, să își pună curiozitatea la muncă!”, a mai spus Daniela Simulescu.

ADVERTISEMENT