Life

Cum arată casa de vacanță a Prințului William. Cât costă un sejur de șapte zile la Tamarisk House

Odată cu preluarea funcției de Duce de Cornwall, prințul William a reușit să deschidă și porțile casei de vacanță Tamarisk House, situată în insulele Scilly.
20.11.2022 | 13:12
Cum arata casa de vacanta a Printului William Cat costa un sejur de sapte zile la Tamarisk House
Cum arată Tamarisk House, casa moștenită de prințul William. Sursă foto: Duchy of Cornwall Holiday Cottages / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prințul William a moștenit nenumărate proprietăți printre care și Tamarisk House, loc unde și-a petrecut o mare parte din copilărie alături de tatăl său, regele Charles al III-lea, dar și de fratele său, prințul Harry.

Cum arată Tamarisk House, casa de vacanță a Prințului William

Astfel, după moartea reginei Elisabeta a II-a , William a devenit unul dintre cei mai mari proprietari de terenuri din Marea Britanie, proprietatea sa regală fiind evaluată la peste 1 miliard de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Uimitoarea casă de vacanță din Cornwall, care a fost folosită și de membri ai familiei regale, poate fi închiriată și de către publicul larg, relatează The Express.

Tamarisk House este o proprietate unică, care se află pe Insulele Scilly, în largul coastei Cornwall, și are o mulțime de spații interioare și exterioare.

ADVERTISEMENT

Fiind una dintre puținele proprietăți ale Ducelui de Cornwall, locuința a intrat acum în atribuțiile Prințului William, după ce acesta a moștenit Ducatul de Cornwall de la tatăl său.

Regele Charles ar fi vizitat Tamarisk împreună cu fosta sa soție, Prințesa Diana, și cei doi copii ai lor, William și Harry, atunci când au ajuns în acea zonă.

ADVERTISEMENT

Acum, în mâinile lui William, Tamarisk House și-a redeschis porțile, astfel încât publicul să se bucure de ea.

Tamarisk House are patru dormitoare și poate găzdui opt persoane

Minunata proprietate are patru dormitoare și poate găzdui până la opt persoane. Situată pe garnizoana istorică, casa se află la doar cinci minute de mers pe jos de facilitățile din Hugh Town, St Mary’s Quay și port.

ADVERTISEMENT
Fiecare încăpere din Tamarisk House este diferită. Sursă foto: Duchy of Cornwall Holiday Cottages
Fiecare încăpere din Tamarisk House este diferită. Sursă foto: Duchy of Cornwall Holiday Cottages

Din livingul de lux, oaspeții au la dispoziție vederi uimitoare la marea albastră din jur și la grădinile private verzi.

Casa are, de asemenea, o mulțime de opțiuni de divertisment, inclusiv un televizor, un radio Roberts, un DVD player și jocuri de societate.

Site-ul Duchy of Cornwall a precizat că bucătăria are un “aragaz electric cu plită ceramică, un frigider-congelator de tip american, mașină de spălat vase, televizor și o gamă completă de ustensile de gătit moderne, veselă, sticlărie și cărți de bucate”.

Cum arată Tamarisk House, casa prințului William. Sursă foto: Duchy of Cornwall Holiday Cottages
Cum arată Tamarisk House, casa prințului William. Sursă foto: Duchy of Cornwall Holiday Cottages

Dormitoarele sunt decorate în palete de culori neutre și dispun de paturi mari și fotolii pitorești. De asemena, în una dintre băi, există o chiuvetă dublă, dar și o cadă.

Cât costă un sejur de șapte zile la Tamarisk House

Proprietatea este disponibilă pentru închiriere și în prezent  Tamarisk House, poate fi rezervată pe tot parcursul anului 2023. Locurile sunt ocupate însă  pentru lunile iulie, cât și pentru august.

Cu toate acestea, există câteva date rămase sunt disponibile în iunie și septembrie pentru o escapadă de vară.

Prețurile fluctuează în funcție de sezon. Astfel, un sejur de șapte nopți la începutul lunii februarie costă aproximativ 1.215,00 lire sterline, notează The Mirror.

Comparativ, un sejur de șapte nopți la începutul sau la mijlocul lunii septembrie va costa în jur de 5.295 de lire sterline.

ADVERTISEMENT