Life

Cum arată casa de vacanță în care Iulia Vântur s-a izolat alături de Salman Khan pe timpul pandemiei! Are chiar și sală de fitness

22.05.2020 | 17:38
Cum arata casa de vacanta in care Iulia Vantur sa izolat alaturi de Salman Khan pe timpul pandemiei Are chiar si sala de fitness
ADVERTISEMENT

Chiar dacă au trecut deja aproape trei luni de când se află în izolare, Iulia Vântur nu resimte deloc șocul acestei perioade, pentru că locuiește într-o superbă casă de vacanță din afara orașului Mumbai, dotată cu toate utilitățile. Are chiar și propria sală de fitness, așa că nu trebuie să-și facă nicio grijă în privința siluetei. În plus, zona în care este situată luxoasa reședință a iubitului său, celebrul actor indian Salman Khan îi oferă o oarecare libertate de mișcare.

Iulia Vântur s-a izolat alături de Salman Khan într-o casă de vacanță. Reședința de lux are tot ce-i trebuie

Chiar dacă nu duce lipsă de nimic, fosta prezentatoare TV recunoaște că uneori o cuprinde dorul de casă și își dorește ca pandemia să se termine cât mai curând, pentru a-și putea revedea prietenii și familia. Momentan, India se află în stare de urgență, așa că frumoasa blondină va mai rămâne pentru o perioadă în reședința partenerului său.

ADVERTISEMENT
Așa arată luxoasa casă de vacanță dotată inclusiv cu sală de fitness. Sursa foto: Captură TV
Așa arată luxoasa casă de vacanță dotată inclusiv cu sală de fitness. Sursa foto: Captură TV

El acum este la sală, muncește din greu. Aici este casa noastră de vacanță, suntem izolați, la o oră și jumătate de Mumbai. Suntem doar noi doi și niște prieteni. A fost și o parte din familie aici. Nu știu cât voi mai rămâne aici, sper să se rezolve situația într-un fel.

La noi nu s-a ridicat însă starea de urgență. Îmi e dor de familia mea, de prieteni. Sunt obișnuită cu dorul, însă acum este mai dificil”, a declarat Iulia Vântur în cadrul unei emisiuni televizate.

ADVERTISEMENT

Cum se desfășoară viața fostei prezentatoare TV în izolare

Pentru a-și proteja sănătatea și, implicit, pentru ca toți cei dragi să fie în siguranță frumoasa noastră româncă și-a luat toate măsurile de siguranță. Din exterior are contact doar cu persoana care îi aprovizionează, toate produsele fiind dezinfectate ca la carte.

Am încercat să-mi formez o rutină și în izolare. Chiar dacă toate proiectele au înghețat din cauza pandemiei, eu încerc să-mi folosesc timpul pentru a-mi dezvolta diverse aptitudini.

ADVERTISEMENT

Fac în fiecare zi practică vocală, singură sau cu coach-ul meu din UK (eram obișnuită să fac ore online), fac sală,  cardio, mișcare – înțeleg că e o binecuvântare să am spațiu de desfășurare –, echitație, pictură, citesc,  învăț diverse de pe YouTube.

Învăț cântece noi. Îmi țin întâlnirile prin telefon, video call. Slavă Domnului, tehnologia ne salvează! Suntem norocoși să trăim în aceste vremuri în care totul e accesibil printr-un click, inclusiv oamenii dragi.

ADVERTISEMENT

Acum, totul se poate face prin internet. Aproape totul. Imaginează-ți cum ar fi fost pandemia asta fără telefon și internet!”, a mai spus Iulia Vântur.

ADVERTISEMENT