Life

Cum arată casa în care a crescut Gina Pistol. Iubita lui Smiley a plecat de jos

27.04.2021 | 17:13
Cum arata casa in care a crescut Gina Pistol Iubita lui Smiley a plecat de jos
Cum arată casa în care a crescut Gina Pistol. Iubita lui Smiley a plecat de jos. Sursa foto: monden.ro
ADVERTISEMENT

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc, însă nu a avut întotdeauna parte de succesul de acum, iar fanii s-au întrebat mereu cum arată casa în care a crescut frumoasa prezentatoare de l Antena 1. 

Originară din Teleorman, iubita lui Smiley s-a născut la Roșiorii de Vede, însă casa în care a locuit până la ârsta de 15 ani se află în Vârtoapele de Sus, un sat micuț în care locuiesc peste 1.000 de persoane, localitate de reședință a comunei Vârtoapele.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” a crescut în acest loc până s-a mutat cu mama ei la București în adolescență. Vedeta de televiziune nu s-a ferit niciodată să-și recunoască originile și viața simplă pe care a avut-o înainte de a cunoaște succesul.

Cum arată casa în care a crescut Gina Pistol. Iubita lui Smiley a plecat de jos

Potrivit WOWbiz.ro, unde există câteva poze cu locuința din Teleorman în care a crescut Gina Pistol, partenera de viață a lui Smiley a avut o copilărie frumoasă, însă familia ei nu a fost scutită de necazuri.

ADVERTISEMENT

Tatăl Ginei Pistol a plecat când ea era foarte mică, astfel că blondina a fost crescută de mama ei, care muncea foarte mult pentru a-i pune fiicei ei pâinea pe masă. Cum cea care i-a dat viață era mereu ocupată cu munca, Gina a petrecut mai mult timp cu bunica ei, Dumitra, care a fost mereu alături de ea, conform sursei citate anterior.

Mătușa Ginei Pistol locuiește și acum în casa din Teleorman, care nu s-a schimbat foarte mult după ce aceasta s-a mutat în Capitală. Mai mult, grădina încă este bogată, iar animalele și păsările se află în continuare în curte, iar mătușa vedetei s-a lansat în afaceri și a avut, la un moment dat, un centru de butelii.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Smiley obișnuia să se joace afar împreună cu fratele ei mai mic și cu verișorii lor, dar și cu calul pe care mătușa ei a fost nevoită să-l dea, pentru că nu mai avea cine să se ocupe de el.

„Aici își petrecea vacanțele. Până la 15 ani, cel puțin, era nelipsită. Calul, care ei îi plăcea l-am dat pentru că nu mai avea cine să aibă grijă de el. Gina se juca aici cu alți doi verișori și cu frățiorul ei mai mic”, a declarat femeia pentru sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT

În prezent, Gina Pistol locuiește la Cernica, într-o casă mare și liniștită, în afara Bucureștiului, unde își crește fetița împreună cu Smiley.

ADVERTISEMENT