News

Aşa arată CELULA Elenei Udrea din AREST! Aici stă minimum 30 de zile!

Una dintre detinutele care este colega cu Elena Udrea, in arestul central al Politiei, face marturii uluitoare despre conditiile in care fostul ministru este nevoit sa doarma....
06.03.2015 | 00:03
Asa arata CELULA Elenei Udrea din AREST Aici sta minimum 30 de zile
ADVERTISEMENT

Una dintre detinutele care este colega cu Elena Udrea, in arestul central al Politiei, face marturii uluitoare despre conditiile in care fostul ministru este nevoit sa doarma.

Nu mai este pentru nimeni un secret viata de lux a Elenei Udrea, de la imbracaminte extravaganta, pana la investitii de milioane de euro. S-a schimbat foaia cand fostul ministru a ajuns in arestul Politiei Capitalei, prima oara, pe 10 februarie.

ADVERTISEMENT

Eliberata dupa 24 de ore, ea nu a rasuflat nicio clipa linistita, pentru ca magistratii de la Inalta Curte urmau sa analizeze o noua cerere de arestare, iar aceasta a ajuns din nou in arest preventiv.

Mananca in biroul procurorilor

O colega de celula, retinuta intr-un dosar in care este acuzata de fals in acte, face dezvaluiri uluitoare din celula in care se afla acum fostul ministru.

ADVERTISEMENT

“Traim momente groaznice din cauza unor lesuri, miroase a hoit de sobolan din celula mea si a Elenei Udrea! Mirosul s-a raspandit pe o suprafata foarte mare si mai multe detinute, au sesizat situatia, in speranta ca vor anihila mirosul cumva. Udrea a facut si ea plangere, iar modul prin care rezistam este acela ca tot ea isi foloseste parfumul ca sa schimbe aerul”, a povestit detinuta.
Aceasta situatie o face pe Elena Udrea sa-si schimbe inclusiv regimul de masa.

“Am ajuns sa mancam sa mancam sandvisurile in birourile procurorilor, cand mergem la audieri, pentru ca mirosul ne-a dat stomacul peste cap si nu mai avem tragere sa mergem in sala de mese”, a mai povestit aceeasi sursa.

ADVERTISEMENT

Citeşte mai mult pe www.cancan.ro

Tags: