Life

Cum arată Dacia Duster 3. Are dotări de top și un preț foarte bun. Primele imagini cu noul SUV românesc produs de Dacia

Cum arată Dacia Duster 3. Are dotări de top, iar prețul este unul foarte bun. Au apărut și primele imagini cu noul SUV românesc produs de Dacia.
28.11.2023 | 18:15
Cum arata Dacia Duster 3 Are dotari de top si un pret foarte bun Primele imagini cu noul SUV romanesc produs de Dacia
Cum arată Dacia Duster 3. Are dotări de top. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Cum arată Dacia Duster 3. Mașina are dotări de top și prețul este unul foarte bun. Iată imagini cu noul SUV românesc.

Cum arată Dacia Duster 3. Are dotări de top

Au apărut imagini în mediul online cu noua Dacia Duster 3. Este vorba despre imagini din clipul de prezentare pentru piața din Germania, care s-a scurs în presă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă compania a insistat ca acestea să fie șterse, un clip video tot este disponibil pe Tiktok. Conceptul din spatele Dacia Duster 3 este similar cu cel al lui Bigster.

Mașina va avea în față o bară de protecție verticală și o capotă care să se potrivească bine cu aspectul mașinii în general.

ADVERTISEMENT

Noul autovehicul va avea și blocuri optice cu semnătură luminoasă în formă de Y, noua marcă vizuală a brandului. Aceeași caracteristică poate fi văzută și pe stopuri.

Duster 3 va avea disponibilă și versiunea hibridă 1.6 de 140 CP. Modelul va fi dotat și cu GPL, dar va exista și un motor 1.2 mild-hybrid 48V de 130 CP, cu o cutie de viteze manuală.

ADVERTISEMENT

Ce preț ar urma să aibă noul Duster

În ceea ce privește prețul, noul Duster ar urma să fie mai scump decât actualul Duster. Xavier Martinet, vicepreședinte Dacia, spune că prețul va rămâne chiar și așa cu 15% mai mic decât cel al concurenței.

„Noul Duster ar trebui să fie mai scump decât actualul Duster. Problema care se pune este cu cât mai scump, dar asta vom afla mai târziu, anul acesta sau anul viitor”, a spus șeful marketingului și operațiunilor Dacia.

ADVERTISEMENT

„Am fost mai ieftini cu 25% față de concurență în 2019, iar în 2022, cu 15% mai ieftini. Acum estimăm că suntem undeva la 12 – 13%. Așadar, între 10 și 15% mai ieftini decât competitorii-cheie, o poziție pe care putem să o controlăm și vom continua să monitorizăm. Avem produse noi anul viitor, vom avea noul Duster, de exemplu, iar poziționarea noului Duster va fi una-cheie, este un produs major pentru noi”, a declarat oficialul Dacia.

ADVERTISEMENT