Life

Cum arăta Dana Budeanu înainte de a fi atât de mediatizată. Puțini își mai aduc aminte

Cum arăta Dana Budeanu când se ocupa doar de modă. Imagini cu vedeta de care puține persoane își mai aduc aminte în momentul de față.
27.08.2023 | 16:51
Cum arata Dana Budeanu inainte de a fi atat de mediatizata Putini isi mai aduc aminte
Cum arăta Dana Budeanu când era doar stilist. Sursa foto: Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a devenit un real personaj de câțiva ani, de când se axează mai mult pe teme politice sau sociale. Înainte de a fi un critic asupra anumitor subiecte de interes general, Dana Budeanu era stilist, ocupându-se de ținutele celebrităților din țară.

Cum arăta Dana Budeanu înainte de a fi atât de populară

Dana Budeanu a devenit intens mediatizată de când și-a deschis un canal de youtube în care ironiza situații din viețile femeilor și ale bărbaților. Popularitatea i-a crescut rapid pe youtube și pe restul platformelor de socializare, mulți români empatizând cu afirmațiile ei.

ADVERTISEMENT

Treptat, Dana Budeanu s-a orientat către politică. Mai exact, și-a creat propria emisiune online, ”Verdict politic”, în care-și exprimă părerea despre teme din scena politică sau despre alte subiect de interes general, precum războiul Rusia-Ucraina. Emisiunea poate fi vizualizată printr-o aplicație.

”Încet, încet ies de pe rețelele de socializare. Voi ieși definitiv și mă retrag pe o aplicație pe care am lansat-o astăzi, în această seară. Se numește Verdict App și este ca un copil mic, ca un bebeluș al meu. Tot ce există pe această aplicație îmi aparține exclusiv.  

ADVERTISEMENT

De mâine, verdictul politic intră exclusiv doar pe aplicație, restul verdictelor vor trece încet, încet doar pe aplicație. Momentan sunt și pe YouTube, dar nu ceea ce găsiți pe aplicație și în formatul respectiv. Toată informația pe care eu o am și pe care voi nu o citiți și nu sunteți atenți, va exista pe aplicație (…)”, a explicat Dana Budeanu.

De altfel, în momentul de față, Dana Budeanu apare și pe la diferite posturi de televiziune pentru a comenta diferite evenimente. Toate acestea, după ce în 2019 i-a fost întreruptă colaborarea cu Pro TV, unde avea o rubrică de fashion în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”.

ADVERTISEMENT

Postul a transmis într-un comunicat că se delimitează de principiile Danei Budeanu, după ce stilista le-a acuzat, într-o postare pe rețelele de socializare, pe fondatoarele inițiativei ”Dăruiește Viață”, Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, că sunt o interfață a lui Vlad Voiculescu. Postarea a fost distribuită și de Gabriela Firea, bună prietenă cu Dana Budeanu.

Atunci când se ocupa doar de modă, Dana Budeanu avea aceeași siluetă impecabilă, singura diferență fiind coafura și sprâncenele, care erau mai subțiri și în ton cu vremurile de odinioară. Pe atunci, Dana Budeanu nu se afișa tot timpul cu breton.

ADVERTISEMENT
dana budeanu
Așa arăta Dana Budeanu în urmă cu mulți ani. Sursa foto: facebook

 

Dana Budeanu, mamă a două fiice gemene

Dana Budeanu, dincolo de carieră, este mamă a două fiice, surori gemene, în vârstă de 18 ani. Acestea au venit pe lume în mariajul Danei Budeanu cu fostul soț, Radu Budeanu, de care a divorțat în 2015. Bărbatul este fondatorul publicațiilor Click și Ciao.

”Nu mai sunt măritată. Acum opt ani eram singură. Știi ce nu s-a schimbat de atunci? Sunt tot ultima pe lista vieții mele. Sunt la fel. Și nu cred că asta trebuie să se schimbe. Eu nu cred în divorț. Eu nu cred că există o căsătorie care se termină în divorț și, deci, nu cred în divorț.

Adică, o căsătorie care se termină în divorț nu este o căsătorie. Nu știu neapărat dacă am câștigat sau am pierdut, dar, cu siguranță, copiii mei nu au pierdut nimic. (…) Adică, acesta a fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic, lucru de care sunt mulțumită astăzi”, a spus Dana Budeanu despre fosta sa căsnicie.

ADVERTISEMENT
Tags: