Life

Cum arată, de fapt, Daniela, soția lui Adrian Năstase. Și la 67 de ani este o femeie frumoasă

Adrian Năstase are o familie cu care nu se afișează foarte des, fostul premier publicând recent câteva fotografii de la ziua de naștere a soției sale, Daniela.
26.05.2022 | 09:16
Cum arata de fapt Daniela sotia lui Adrian Nastase Si la 67 de ani este o femeie frumoasa
Soția lui Adrian Năstase și-a aniversat ziua de naștere. Cum arată Daniela la 67 de ani. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Politicianul i-a făcut o urare specială partenerei de viață, care a împlinit pe 25 mai 2022, frumoasa vârstă de 67 de ani. Cu această ocazie fostul președinte al Camerei Deputaților a publicat imagini cu cea care-i este alături.

Soția lui Adrian Năstase și-a aniversat ziua de naștere. Cum arată Daniela la 67 de ani

Adrian Năstase nu a uitat de ziua de naștere a soției sale, Daniela, împreună cu care are doi băieți. Fostul premier al României a postat pe blogul personal mai multe poze în care apare partenera sa de viață, care se mențină în formă la 67 de ani.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, sărbătorim ziua de naștere a Danielei. Multe flori, multe mesaje și mai ales, iubirea copiilor și a nepoților.

O ocazie de a vorbi cu prietenii și de a ne aminti momente emoționante de familie. La mulți ani, Daniela! Ne-am adunat, în familie, pentru a sărbători ziua de naștere a Danielei.

ADVERTISEMENT

Ne-am bucurat să fim împreună și să constatăm cât de repede trec anii și cât de repede cresc nepoții”, a scris politicianul pe blogul personal.

Daniela și Adrian Năstase
Daniela și Adrian Năstase. Sursa foto: Facebook.com

Soția lui Adrian Năstase, în formă maximă la 67 de ani

Daniela Năstase apare cu zâmbetul pe buze, alături de copii și nepoți. Îmbrăcată într-un tricou de culoare roz, soția politicianului se bucură de momentele petrecute cu cele mai dragi persoane din viața sa.

ADVERTISEMENT

În altă imagine distribuită de Adrian Năstase în mediul virtual apare și un buchet mare de trandafiri roșii, semn că aniversarea de 67 de ani a fost una frumoasă și cu multe cadouri pentru partenera sa de viață.

Cei doi au o relație de lungă durată. Politicianul și fiica fostului ministru al agriculturii, Angelo Miculescu, s-au cunoscut în urmă cu 37 de ani.

ADVERTISEMENT

Povestea lor de dragoste a început după ce o prietenă comună le-a făcut cunoștință. În prezent, au doi copii, Andrei și Mihnea, cel din urmă călcând pe urmele tatălui. S-a înscris în Partidul Social Democrat în urmă cu 3 ani.

ADVERTISEMENT