Life

Cum arată, de fapt, hotelul care a fost declarat cel mai bun din lume. E în Italia și are un preț pe măsură

Ce aspect are hotelul desemnat cel mai bun de pe pământ. Se află în Italia și se închiriază cu sume destul de piperate.
29.06.2023 | 16:05
Ce aspect are hotelul desemnat cel mai bun de pe pământ. Se află în Italia și se închiriază cu sume destul de piperate. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cum arată, de fapt, hotelul care a fost declarat cel mai bun din lume. E în Italia şi are un preţ pe măsură. Are o istorie lungă în spate, fiind deschis în anul 1958 de Giuseppe Cipriani, renumitul inventator al cocktail-ului Bellini și al faimosului carpaccio.

Ce aspect are hotelul desemnat cel mai bun de pe pământ. Se află în Italia și se închiriază cu sume destul de piperate

Belmond Hotel Cipriani a fost desemnat cel mai bun de pe pământ. Distincția a fost oferită în urma unui clasament realizat pe baza evaluărilor venite din partea turiștilor de pretutindeni. Este un loc legendar din Veneția, dar ce aspect are?

ADVERTISEMENT

Se află în Italia și se închiriază cu sume destul de piperate. Conform Booking, o noapte de cazare pentru o singură persoană, în plin sezon, depășește prețul de 11.000 de lei. Concret, spre exemplu pentru weekendul 8 – 9 iulie cei interesați trebuie să scoată din buzunar 11.100 de lei.

În acești bani micul dejun este inclus, fiind conceput atât pentru vegetarieni, cât și pentru vegani sau pentru cei care nu consumă gluten sau zahăr. În aceeași notă, o masă ”a la carte” la restaurantul Oro din incinta locației costă 220 de euro. O sticlă de vin depășește prețul de 170 de euro.

ADVERTISEMENT

Printre facilitățile de care se bucură oamenii se numără un restaurant deschis în anul 2014 și care în prezent are o stea Michelin. În plus, turiștii au parte de piscină exterioară, spa, Wi-Fi, bar, room service și altele.

Cel mai bun hotel din lume este faimos însă pentru candelabrele din sticlă de Murano și piscina uriașă, de dimensiuni olimpice. Totodată, clădirea inițială are un palat din secolul al XV-lea cu vedere directă spre Piața San Marco.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Belmond Hotel Cipriani dispune de un spațiu de evenimente care este construit în fostele silozuri de cereale ale Republicii Venețiene. Acesta este locul în care actorul George Clooney a făcut nunta cu Amal Alamuddin.

Belmond Hotel Cipriani, pe primul loc din 1.000 de locații

Belmond Hotel Cipriani a fost clasat pe primul loc din 1.000 de locații din întreaga lume. Topul a fost realizat de compania franceză La Liste care a ținut cont de recenziile turiștilor de pe cele mai importante site-uri.

ADVERTISEMENT

Totodată, firma s-a uitat și la comentariile din publicațiile de turism și din ghiduri. În momentul de față, lista nu a fost publicată oficial, dar Bloomberg a dezvăluit că hotelul din Veneția a primit cele mai multe aprecieri.

ADVERTISEMENT
Tags: