Life

Cât costă o noapte de cazare la hotelul din Italia cumpărat de frații Pavăl, proprietarii Dedeman. Suma e ireală

Ce preț are o noapte de cazare la hotelul din Italia, achiziționat de frații Pavăl, fondatorii magazinului Dedeman. Suma este una mare.
25.06.2023 | 10:18
Cat costa o noapte de cazare la hotelul din Italia cumparat de fratii Paval proprietarii Dedeman Suma e ireala
Ce avere au frații Pavăl. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Frații Pavăl, proprietarii Dedeman și considerați cei mai bogați români din țară, au cumpărat un hotel prestigios din Italia, ”Gardone”, de pe malul lacului Garda. O perioadă nu s-au permis rezervările, însă acum sunt posibile. Cât costă o noapte de cazare?

Cât costă o noapte de cazare la hotelul ”Gardone”, din Italia, cumpărat de frații Pavăl?

Hotelul este vizat de multe persoane, pentru cazare, fiindcă are o construcție aparte, în stil clasic, și este înconjurat de grădini desprinse din povești. Dispune de 167 de camere, cu priveliște spre lacul Garda. Printre cei care au stat aici sunt personalități istorice precum: Winston Churchill, Regele George al Saxoniei sau romancierii William Somerset Maugham și Vladimir Nabokov.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să se cazeze în hotelul Gardone achiziționat de proprietarii Dedeman trebuie să acceseze mai întâi site-ul booking.com. Aici se vor găsi toate prețurile camerelor dorite și serviciile care sunt incluse în sumele precizate, care sunt unele foarte mari.

O cazare pentru o noapte la Gardone, într-o cameră dublă, cu vedere spre lac, costă 450 de euro, cât salariul minim primit de români pe lună. De altfel, pentru o perioadă mai îndelungată, precum 10-16 iulie, se percep 2500 de euro. În acești bani poți avea și balcon și mic dejun inclus.

ADVERTISEMENT

La începutul anului viitor, noi proprietari s-au gândit deja să renoveze hotelul. Investițiile vor fi foarte mari, de 45 de milioane de euro, dar în urma acestora, Gardone va fi inclus pe harta hotelurilor premium de 5 stele, din peninsula vizitată de milioane de români.

Ce avere au frații Pavăl

În noiembrie 2022, frații Pavăl au surprins într-un top realizat de revista Forbes. S-a constatat că sunt cei mai bogați români din țară, chiar și decât Ion Țiriac. Dragoș și Adrian Pavăl ar deține o avere de 13 miliarde de lei. La această sumă au ajuns după o muncă asiduă.

ADVERTISEMENT

Dragoș și Adrian Pavăl au o poveste de viață demnă de luat ca exemplu de motivație. Sunt originari din Suceava și provin dintr-o familie modestă, cu opt frați. Dragoș și Adrian sunt singurii din familie care au urmat o facultate, iar după terminarea ei s-au gândit să deschidă un mic magazin în Bacău.

Primul ”Dedeman” al fraților Pavăl a fost un magazin de produse de bază pentru oameni. Se găseau gume de mestecat, sucuri, papuci de casă sau unghiere. Încă de atunci au câștigat clienți, iar din momentul când au început să aibă un profit mare, s-au gândit să-și extindă afacerea.

ADVERTISEMENT

”Am înfiinţat o firmă şi am închiriat un spaţiu de 16 metri pătraţi, pe care  l-am amenajat noi. Am angajat o vânzătoare, am improvizat nişte tejghele din lemn şi din sticlă şi am început să vindem. Câştigam într-o lună zece salarii pe care le luam la întreprinderea de stat ca informatician.

Mergeam în Bucureşti, era un centru comercial numit «Massa», şi căram de acolo cu Dacia socrilor mei diverse produse. Gumă de mestecat, unghiere, tot felul de mărunţişuri. Era o mare penurie de produse şi, fiind vorba de nişte mărunţişuri care, pe atunci, erau foarte căutate.

Şi încă din prima lună de activitate am fost informatizaţi. Am cumpărat un calculator şi ţineam gestiunea pe el. Aşa am învăţat ce înseamnă să administrezi o afacere şi cât de important e fiecare detaliu”, a precizat Adrian Pavăl pentru Adevărul.

ADVERTISEMENT
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2...
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2 mondial
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de...
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul...
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran. Femeia este fiica unui magnat român
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3...
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3 ani: „Dacă ai o proprietate, ai grijă de ea!”
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
A MURIT marele ARTIST al României! S-a stins la 3 zile după soţie....
A MURIT marele ARTIST al României! S-a stins la 3 zile după soţie. Durere fără margini
Cozonac de post cu umplutură de nucă. Rețeta pregătită în bucătăriile mănăstirilor din...
Cozonac de post cu umplutură de nucă. Rețeta pregătită în bucătăriile mănăstirilor din România
Anamaria Prodan, răzbunare maximă pe Laurenţiu Reghecampf, avem imaginile colosale
Anamaria Prodan, răzbunare maximă pe Laurenţiu Reghecampf, avem imaginile colosale
Cum a murit de fapt Sfântul Andrei, apostolul devenit ocrotitorul românilor
Cum a murit de fapt Sfântul Andrei, apostolul devenit ocrotitorul românilor
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de...
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de propagandă cu patru milioane de exemplare în trei luni
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial....
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial. Ce le-a scris celor dragi pe o scoarță de mesteacăn.
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!