Fotbal intern

Cum arăta dimineață mormântul lui Cristi Neamțu! Mama fostului portar al Craiovei a publicat pozele. Galerie foto

24.03.2019 | 15:00
Mama fostului portar al Universității Craiova, Cristi Neamțu, a publicat un set de fotografii de la mormântul acestuia care era plin de noroi

Mama fostului portar al Universității Craiova, Cristi Neamțu, a publicat duminică dimineață un set de fotografii de la mormântul acestuia care era plin de noroi și care avea urme ale unui ”atac” intenționat. În urmă cu 17 ani, Neamțu a decedat într-un spital din Cipru, după ce fusese lovit de coechipierul său Marius Șuleap.

Cum arăta dimineață mormântul lui Cristi Neamțu

Duminică dimineață, Ioana Cioboată, mama lui Cristi Neamțu, a mers la mormântul fiului său și a gpsit acolo o mizerie de nedescris. Totul era mânjit cu noroi și părea că fusese o acțiune intenționată. Plină de durere, mama fostului portar al Universității Craiova nu a mai rezistat și a urcat un set de poze pe contul de Facebook.

Mai mulți suporteri olteni au reacționat în mediul online și au fost alături de mama îndurerată. ”Păcat că paznicul de la cimitir nu păzește mormintele”, ”Asta e mentalitatea românului în ziua de azi”, ”Nu mai este rușine și respect!” sau ”Doar un om fără inimă poate face așa ceva….Oricum există cineva acolo sus”, sunt câteva mesaje ale fanilor.

Mormântul lui Cristi Neamțu plin de noroi
Mormântul lui Cristi Neamțu plin de noroi

Mama lui Cristi Neamțu, acuze pentru Șuleap și medicul Bătineanu

Într-o discuție purtată cu FANATIK.RO în urmă cu un an lui Marius Șuleap i-au dat lacrimile atunci când a vorbit despre subiectul decesului fostului portar al Universității Craiova, Cristi Neamțu: “Nu pot să mă abțin. Chiar îmi vine să plâng acum când vorbesc despre Cristi Neamțu. Vă rog să mă credeți. Moartea acestui copil, că pe atunci eu aveam 23 de ani, iar el 22 este drama vieții mele. Nu am vrut sub nici o formă să îl lovesc”.

Mama lui Cristi Neamțu a vorbit și ea pentru FANATIK.RO în 2018 și îl acuză pe Marius Șuleap că minte în multe privințe și în consideră pe acesta ”criminalul fiului meu”. De asemenea, doamna Ioana Ciobotă îl acuză și pe medicul de atunci al Universității Craiova, Liviu Bătineanu, cel care a fost implicat în moartea lui Patrick Ekeng.

Tags: