News

Cum arată expertiza psihiatrică pentru tânărul care şi-a ucis iubita, studentă la Medicină, în Timişoara. Cum s-a produs crima

A fost finalizată expertiza psihiatrică solicitată de anchetatori în cazul ucigașului tineri studente la medicină din Timișoara
17.04.2024 | 15:01
Cum arata expertiza psihiatrica pentru tanarul care sia ucis iubita studenta la Medicina in Timisoara Cum sa produs crima
Expertiza psihiatrică confirmă discernământul asasinului studentei de la medicină, Andreea Morega. Sursa foto: Colaj foto / Facbook
ADVERTISEMENT

Mirel Dragomir, individul care a omorât o studentă de la Facultatea de Medicină, a fost supus evaluării psihiatrice, iar specialiștii au concluzionat că acesta era conștient de acțiunile sale în momentul comiterii crimei.

Criminalul studentei la medicină a avut discernământ

Acum, procurorii solicită prelungirea arestului preventiv pentru Dragomir, care va fi din nou prezentat în fața instanței. Victima, Andreea Morega, în vârstă de 21 de ani, a fost ucisă cu multiple înjunghieri de către iubitul său.

ADVERTISEMENT

Tânărul va fi judecat din nou astăzi, după ce procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș au cerut continuarea reținerii preventive. Dragomir este acuzat de omor, după ce acum o lună și-a ucis fără milă prietena, chiar în apartamentul părinților săi.

Pe de altă parte, părinții tinerei continuă să caute răspunsuri, însă investigația progresează încet. Familia studentei de la Medicină dorește ca ucigașul fiicei lor să rămână după gratii pentru o perioadă cât mai lungă posibilă.

ADVERTISEMENT

Ucigaș fără regrete

Mirel Dragomir, din Caraș-Severin, student la Medicină și Teologie, și-a ucis fără niciun regret prietena, o studentă în vârstă de 21 de ani, tot de la Medicină, în luna martie, în locuința părinților săi.

Descoperirea tragică a fost făcută chiar de către o colegă de apartament a tinerei, la etajul 6, în zona Gării de Nord din Timișoara. Fata a sunat imediat la numărul de urgență 112.

ADVERTISEMENT

Aceasta s-a străduit să intre în apartament și, constatând că ușa este încuiată, a forțat-o. La deschiderea ușii, a găsit-o pe tânără, fără suflare, întinsă pe pat și cu urme de sânge pe haine.

Echipajul de pe ambulanță a sosit primul la fața locului, însă, din nefericire, nu a mai putut salva viața tinerei. Mai mult decât atât, se pare că aceasta era decedată de mai multe ore. Au fost imediat alertați și experții criminaliști.

ADVERTISEMENT

Mirel Dragomir și-a recunoscut fapta

În fața autorităților, individul a recunoscut că a ucis-o pe fată și că a acționat într-un moment tensionat când se certa cu partenera sa.

Conform informațiilor din anchetă, după ce a comis crima, individul a curățat corpul victimei de sânge și i-a pus părul acesteia în așa fel încât să mascheze urmele rănilor.

Spusele ucigașului i-a uimit pe anchetatori, ceea ce a determinat solicitarea unei expertize psihiatrice pentru a stabili clar dacă individul avea sau nu discernământ în momentul crimei.

ADVERTISEMENT