News

Mesaj sfâșietor al tatălui studentei la medicină ucisă de iubit: ”Îmi doresc să ajung lângă tine”

Tatăl Andreei Morega, studenta la medicină ucisă cu sânge rece de iubit, a postat un mesaj cutremurător către fiica lui.
06.04.2024 | 13:11
Mesaj sfasietor al tatalui studentei la medicina ucisa de iubit Imi doresc sa ajung langa tine
Andreea Morega, studenta la medicină ucisă la Timișoara / Colaj foto: Fanatik / Sursă foto: Andreea Morega Facebook
ADVERTISEMENT

Rudele și prietenii Andreei nu au putut trece peste durerea pricinuită de moartea tinerei. Andreea Morega a fost ucisă cu sânge rece de un tânăr, cu zeci de lovituri de cuțit.

Tatăl studentei ucise: ”Unde ești, copilul meu”

Acum, tatăl fetei spune că nu va avea liniște până când ucigașul fiicei sale nu va fi pedepsit. În același timp, Adrian Morega mărturisește că nu se poate obișnui cu gândul că fiica lui nu mai există.

ADVERTISEMENT

“Unde ești copilul meu? Unde… Spune-mi unde să te caut? Au trecut două săptămâni de când nu-ți mai aud vocea.

Mi-e atât de dor de tine suflețelul meu și mă simt atât de vinovat că pot să respir fără tine, îmi doresc să ajung cât mai repede lângă tine, dar mai întâi trebuie să-l facem să plătească pe acel ce mi te-a luat de lângă noi.

ADVERTISEMENT

Dumnezeu să aibă grijă de suflețelul tău”, a scris Adrian Morega, pe contul lui de Facebook.

Moartea Andreei Morega a fost deplânsă de sute de persoane, care au lăsat câte un mesaj pe contul acesteia. De asemenea, Colegiul Tehnologic ”Constantin Brâncoveanu” din Baia de Aramă a transmis ținut să transmită condoleanțe familiei îndoliate.

”Ne înclinăm cu deosebită admirație și respect în fața domnișoarei doctor și ne luăm rămas bun spunând fără prea multe cuvinte… Drum lin către cer, suflet nevinovat!

ADVERTISEMENT

Să vindeci sufletele nevinovate acolo sus în cer, Andreea! Suntem alături de părinții îndurerați după o asemenea tragedie”, au scris reprezentanții liceului în care a studiat studenta ucisă.

Andreea Morega urma să devină medic

Andreea Morega a fost omorâtă cu sânge rece de un tânăr care devenise obsedat de ea. Potrivit relatărilor din presă, acesta fusese iubitul ei, însă gelozia obsesivă o făcuse pe fată să se îndepărteze de el.

ADVERTISEMENT

Apropiații fetei spun însă că tânărul nu s-a împăcat niciun moment cu ideea de despărțire și ajunsese să-i transforme tinerei viața într-un coșmar. Apropiații spun că atunci când se certau, băiatul dormea pe preșul de la ușa apartamentului în care locuia studenta ucisă.

Andreea Morega a murit la vârsta de 22 de ani. Ea studia medicina la Timișoara și era printre cei mai buni studenți din generația ei, având doar note de zece.

ADVERTISEMENT
Tags: