Life

Cum arată familiile Războinicilor de la Survivor România. Blaze, mesaj de la părinții din Nigeria

Telespectatorii Survivor România au avut ocazia să vadă cum arată familiile Războinicilor, cei care au câștigat jocul de comunicare din 5 aprilie. Blaze a avut parte de o mega-surpriză!
05.04.2022 | 23:07
Blaze de la Survivor România, mesaj de la părinții săi din Nigeria. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Războinicii de la Survivor România au avut o nouă seară cu totul emoționantă. Au primit mesaje video de la familiile lor, iar Blaze, pe lângă clipul de susținere de la soția sa, Izabela, a primit încurajări tocmai din Nigeria, acolo unde locuiesc părinții lui.

Războinicii, mesaje video de la familiile lor

Fostului concurent de la Mireasa nu i-a venit să creadă când a văzut că nu doar Izabela a avut cuvinte frumoase să-i adreseze. Părinții nigerianului i-au transmis că sunt foarte mândri de el și speră să aibă parte de cât mai multe luni fericite în cadrul competiției de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

„Mi-e foarte, foarte, foarte dor de tine. Te iubesc o grămadă. Îți promit că n-o să mai pleci niciodată de acasă fără mine”, i-a spus Izabela lui Blaze. „Fiul meu minunat, te iubesc. Te iubim! Ai o echipă minunată, formată din campioni”, sunt cuvintele emoționante rostite de mama lui Blaze.

„Orice ar fi, ești campionul nostru. Nu uita de ce te-ai dus acolo, că tu ești cam uituc. Să vii cu trofeul”, i-a spus mama lui Alex Delea concurentului. Acesta nu și-a putut stăpâni nici el lacrimile.

ADVERTISEMENT

Ștefania de la Survivor România și-a revăzut iubitul, pe Șerban

Ionuț Popa a fost și el extrem de mișcat când fiul lui, David, i-a zis: „Haide, tati!”. Spartanul a plâns ca un copil și a spus că mesajul primit de la băiețelul său i-a dat mai multă putere ca orice alt joc pe care l-a câștigat până acum la Survivor România.

Alexandra Duli a primit un mesaj de la mama ei și și-a revăzut și câinele despre care a tot vorbit de-a lungul celor aproape trei luni. Doru Răduță a fost lăudat de fratele său, iar Oana Ciocan a avut marea bucurie să îl vadă pe al ei ”tataie”.

ADVERTISEMENT

„Când l-am văzut pe iubitul meu am zis: Doamne, nu-mi vine să cred!”, a spus Ștefania după ce l-a văzut pe iubitul ei, Șerban.