Life

Cum arată fetița care a fost alăptată de mamă până la vârsta de 8 ani. Maya mai are o surioară în vârstă de un an

Cum arată fetița care a fost alăptată de mama ei până la vârsta de 8 ani. Numele său este Maya și mai are o surioară de doar 12 luni.
09.03.2023 | 21:18
Cum arata fetita care a fost alaptata de mama pana la varsta de 8 ani Maya mai are o surioara in varsta de un an
Povestea Mayei și a familiei sale. Cum a ajuns să fie alăptată la 8 ani. Sursa foto: captură video Truly, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O familie din Bruxelles, Belgia, impresionează prin modul cum are grijă de copii. Mama este atentă să-și alăpteze nu doar fiica de un an, ci și pe cea în vârstă de 8 ani, situație ce ar putea părea bizară pentru unii părinți. Însă, Alizee consideră ceva normal în a-și hrăni și fetița cea mare.

Fetița alăptată de mamă până la 8 ani. Cum arată și cum explică părinții ei această situație

Alizee, o tânără mamă din Bruxelles, în vârstă de 32 de ani, a ajuns virală pe Tik-Tok după ce a arătat cum își alăptează fetițele, inclusiv pe Maya de 8 ani. Admiratorii ei s-au întrebat cum este posibil, iar ea le-a explicat că totul a pornit de la curiozitatea copilei, văzând cum este hrănită surioara sa.

ADVERTISEMENT

”Numele meu este Alizée, am 32 de ani, sunt din Brussels și momentan sunt moașă. Odată eram la o plimbare prin pădure, o alăptam pe Zayley, iar Benjamin filma. Maya a spus că vrea si ea să încerce, iar eu i-am dat. Maya a pus că are gust de înghețată cu vanilie”, a detaliat Alizee pe Tik-Tok.

Cazul femeii a ajuns și în atenția presei. Jurnaliștii de la Truly au luat legătura cu Alizee, dar și cu soțul acesteia. Acesta ar fi venit cu ideea ca să-și filmeze soția în timp ce-și alăptează copii, după care să facă totul public pe Tik-Tok. Alizee recunoaște că nu s-a așteptat să aibă multe reacții din partea internauților.

ADVERTISEMENT

Unii au apreciat fapta femeii de a-și alăpta și fiica de 8 ani, iar alții au criticat-o. ”Cine este această femeie? / Este complet nebună! / Cum poate să-și alăpteze fiica de opt ani?”, sunt o parte dintre reacțiile contra față de gestul tinerei mame.

Alizee a fost mâniată de comentariile răutăcioase ale utilizatorilor Tik-Tok. Unii chiar au făcut atac la fetiță, precizând că este bolnavă. “Am fost total șocată pentru că sunt mama ei și vreau să o protejez. Cum pot oamenii să spună aceste lucruri când ei nici măcar nu ne cunosc?”.

ADVERTISEMENT

Benjamin, soțul lui Alizee, este mândru de aceasta. Deși locuiește la distanță de fiicele lui și de parteneră, vine zilnic să le vadă și să le acorde toate cele necesare unui trai din care nimic să nu le lipsească. ”Suntem separați de Benjamin, dar el poate veni zilnic să-și vadă fetele”, a mai transmis Alizee.

După prima încercare, la început Maya voia lapte de la mama sa o dată pe săptămână. Treptat a început să-și dorească tot mai des, iar la un moment și-a creat un obicei zilnic. După o perioadă, a reveni la stadiul de a consuma tot mai puțin.

ADVERTISEMENT

Mama bea și ea din propriul lapte

Totuși, chiar dacă mai consumă lapte de la sânul mamei la cei 8 ani, Maya este în rest la fel ca ceilalți copii de vârsta sa. Mănâncă tot ce are poftă și mai ales fructe. Bananele sunt preferatele sale. Alizee nu s-a sfiit să dezvăluie că și ea a gustat din propriul lapte, dar și soțul său, Benjamin.

ADVERTISEMENT
Tags: