Life

Cum arată fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Prima poză cu chipul fetiței

Smiley și Gina Pistol au postat prima fotografie cu chipul micuței Josehine Ana Maria.
23.06.2021 | 20:58
Cum arata fiica lui Smiley si a Ginei Pistol Prima poza cu chipul fetitei
Cum arată fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Prima poză cu chipul fetiței. Sursa foto: instagram
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol au fost cât se poate de discreți și nu au dorit să posteze nicio fotografie cu chipul fetiței. Acum cei doi părinți au decis să o arate și fanilor.

Aceștia au postat o fotografie în stilul lor caracteristic în dreptul căreia au scris: “Am intrat in lumea desenelor animate…noi 3”. Acesta a adunat imediat sute de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Cum arată fiica lui Smiley și a Ginei Pistol

Fanii au fost mereu curioși să o vadă pe micuța Josehine Ana Maria, dar Smiley și Gina Pistol au fost extrem de discreți. Au postat mai multe fotografii cu micuța, dar în niciuna nu i s-a văzut chipul.

După botezul care a avut loc pe 20 iunie, cei doi fericiți părinți au decis să îndeplinească dorința fanilor și au arătat-o pe micuță. Au folosit însă un filtru tip desen animat. Chiar și așa se vede fetița seamănă cu ambii părinți și este tare drăgălașă. Fotografia este însoțită de un mesaj.

ADVERTISEMENT
Familie
Smiley, Gina Pistol și Josephine

 

“Am intrat in lumea desenelor animate…noi 3”.

În urmă cu două luni, Gina a încercat să le-o descrie fanilor pe micuță.

“Cu cine seamănă asta mică?. Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi.

Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a spus Gina în urmă cu două luni.

ADVERTISEMENT

Au apărut primele poze cu nașii micuței Josephine

Botezul micuței a avut loc duminică. Și de această dată, Gina Pistol și Smiley au fost extrem de discreți și nu au oferit prea multe amănunte. După eveniment aceștia au postat câteva poze.

Alături le-au fost doar rudele și câțiva prieteni apropiați. Josephine Ana Maria a fost botezată de o bună prietenă a prezentatoarei, Diana și soțul acesteia.

ADVERTISEMENT
Botez Josephine
Ei sunt nașii micuței Josephine

Printre vedetele care au participat la eveniment se numără Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, Speak și Ștefania sau Feli Donose. Nu putea lipsi nici Cătălin Scărlătescu, care a fost și bucătarul evenimentului.

ADVERTISEMENT