Life

Cum arată fiul Mihalei Rădulescu la 19 ani. Ayan a devenit bărbat în toată regula

Mihaela Rădulescu este o mama mândră, Ayan a împlinit 19 ani, iar fosta vedetă de la Pro TV i-a făcut o urare emoționantă.
01.08.2023 | 14:15
Cum arata fiul Mihalei Radulescu la 19 ani Ayan a devenit barbat in toata regula
Mihaela Rădulescu este mândră de fiul său. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ayan a împlinit 19 ani, iar Mihaela Rădulescu i-a făcut o urare emoționantă. Băiețelul de altădată a devenit acum bărbat în toată regula, iar fosta prezentatoare de la Românii au talent este o mamă împlinită și mândră.

Cum arată acum Ayan. Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj emoționant de ziua lui

Mihaela Rădulescu a dispărut din lumina reflectoarelor în ultima vreme, dar nu putea să nu marcheze ziua fiului său printr-o postare publică. Ayan, băiatul pe care îl are din căsnicia cu Elan Schwartzenberg, a împlinit 19 ani pe 1 august 2023.

ADVERTISEMENT

Cu toate că și tânărul este destul de discret, rarele apariții în mediul online fiind unele în care nu își arată fața, fosta jurată de la Românii au talent a ținut să publice o imagine mai veche cu ei, în care se îmbrățișau.

Alături de fotografie, vedeta a transmis și un mesaj emoționant pentru unicul său copil, mărturisind câtă bucurie a adus nașterea lui în viața ei. „Cei mai buni 19 ani (și 9 luni) din viața mea. O mamă mândră, tare mândră”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Dar Ayan nu mai e deloc un copil. Anul trecut, și-a terminat studiile în SUA și a devenit bărbat în toată regula. Fiul Mihaelei Rădulescu este un tânăr chipeș, cu păr negru, des și un corp intens lucrat la sală.

mihaela rădulescu fiu ayan mașină plajă nisip pălărie
Ayan a împlinit 19 ani.
Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram

A plecat din România pentru binele lui Ayan

După absolvire, Ayan a fost acceptat la două universități de top din America și chiar dacă se bucură, Mihaela Rădulescu a mărturisit în trecut că nu îi este deloc ușor să stea departe de copilul său.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, viitorul lui este mai important. De altfel, pentru binele lui Ayan, Mihaela Rădulescu a renunțat la cariera sa de succes din România și s-a mutat din țară după divorțul de Elan Schwartzenberg, care a avut loc în 2008.

„Decizia de a pleca a fost luată pentru Ayan, eu n-am vrut să-mi cresc copilul aici. Când am luat decizia să plecăm, noi aici nu aveam liniște, era perioada cu divorțul. Copilul meu trebuia să înceapă grădinița, eu trebuia să merg după el. Nu puteam să ies din casă nici până la colțul străzii fără două mașini de la două reviste de scandal care zăceau în fața casei, de dimineața până seara. Ăla a fost momentul în care am discutat cu tatăl copilului.

ADVERTISEMENT

Mi-am dorit ca fiul meu să aibă o copilărie normală. I-am zis tatălului copilului atunci că eu nu pot să cresc copilul aici, pentru el, nu pentru mine. Nici nu știam unde o să plec. A fost decizia tatălului lui să mergem în Monaco, pentru că avea prieteni acolo”, a povestit Mihaela Rădulescu în podcast-ul Cu inima la vedere, conform protv.ro. 

ADVERTISEMENT