Life

Cum arată fosta jurnalistă Carmen Avram de când este europarlamentar. Are un look complet diferit

Carmen Avram e complet schimbată de când a renunțat la cariera în televiziune. Fosta jurnalistă de la Antena 3 a intrat în politică în urmă cu aproximativ 3 ani.
16.06.2022 | 10:04
Cum arata fosta jurnalista Carmen Avram de cand este europarlamentar Are un look complet diferit
Cum arată Carmen Avram de când e în politică. Fosta jurnalistă e complet schimbată. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Realizatoarea de emisiuni de investigaţie, multipremiată pentru ediţiile documentare În Premieră, a lăsat în urmă sticla pentru a se concentra pe lumea politică. De câțiva ani este europarlamentar din partea PSD.

Cum arată Carmen Avram de când e în politică. Fosta jurnalistă e complet schimbată

Carmen Avram a fost un jurnalist foarte apreciat pentru munca sa, însă de ceva timp a schimbat macazul și a intrat în politică. De când a plecat la Bruxelles au început o serie de modificări și din punct de vedere personal și fizic.

ADVERTISEMENT

Fosta moderatoare de la Antena 3 arată complet diferită de când este europarlamentar. Are un look nou, renunțând la părul scurt și șaten. În momentul de față, vedeta este vopsită blond, iar pletele sunt puțin mai lungi și crețe.

Tunsoarea bob se integrează perfect în fizionomia politicianului, care a slăbit foarte mult în ultima perioadă. Are un tonus bun și o voce inconfundabilă cu care ne-a obișnuit din perioada în care era realizatoare TV.

ADVERTISEMENT

Carmen Avram are o siluetă perfectă, care se poate observa cu ochiul liber datorită ținutelor elegante pe care le poartă la pupitru. Fustele și cămășile purtate de fosta jurnalistă sunt obiectele vestimentare care nu lipsesc din garderobă.

Carmen Avram, la pupitru și în vacanță
Așa arată acum Carmen Avram, fosta jurnalistă de la Antena 3. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Carmen Avram, despre decizia de a renunța la televiziune

În urmă cu ceva timp, fosta moderatoare TV, care este foarte elegantă și rafinată de când e politician, a vorbit despre decizia de a se implica în această lume. Totodată, a precizat că i-a fost foarte greu să-și încheie cariera de pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

„A fost foarte greu să iau această decizie pentru relaţia care s-a creat între oamenii care conduc şi formează instituţia şi mine, pentru toată susţinerea de care am beneficiat în aceşti ani.

A fost greu de luat, dar am ştiut că acesta este momentul. Am făcut acest pas pentru că eu sunt un fan al democraţiei. De 30 de ani, în fiecare iarnă, pe 21 decembrie, eu sărbătoresc în mine ce s-a întâmplat atunci.

ADVERTISEMENT

Ieşirea din perioada aia, pentru mine, a fost ca ieşirea din lagăr. Eu am coşmaruri şi astăzi despre ce a fost atunci pentru că, dintr-o dată, când te-ai fi aşteptat ca noi să ne fi aşezat în democraţie, a devenit periculos să ai o altă opinie.

A devenit o crimă pentru că am văzut cum se calcă pe principiile democraţiei, am văzut cum se cere dispariţia de televizuni, de partide”, a povestit Carmen Avram la un moment dat, la Sinteza zilei, potrivit okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT