Life

Cum arată hotelul din Istanbul în care se filmează Puterea dragostei. Imagini inedite

20.05.2020 | 13:19
Cum arata hotelul din Istanbul in care se filmeaza Puterea dragostei Imagini inedite
Hotelul în care se filmează Puterea Dragostei se află în Istanbul. Sursa foto: capturi Youtube Mr. Livian
ADVERTISEMENT

Concurenții din reality-show-ul Puterea dragostei de la Kanal D se află în Turcia de mai bine de 10 luni, unul dintre veteranii acestui show fiind Livian din Cluj, care îi ține la curent pe fanii emisiunii cu viața din Istanbul, acolo unde sunt cazați participanții la emisiune.

Cum arată hotelul din Istanbul unde se filmează Puterea dragostei de la Kanal D

Pe canalul său de Youtube, Mr. Livian, acesta le arată aproape zi de zi fanilor emisiunii Puterea dragostei cum este viața lor în Istanbul, iar de curând, a postat mai multe clipuri în care s-a filmat în interiorul hotelului în care se filmează reality-show-ul matrimonial.

ADVERTISEMENT

O parte a hotelului unde sunt cazați concurenții, denumită și Casa Puterea dragostei, este rezervată în exclusivitate de Kanal D, iar cealaltă jumătate este destinată turiștilor.

Hotelul, închiriat pe jumătate de postul turc

Practic, Kanal D plătește o chirie babană pentru emisiunea care face audiențe destul de însemnate, căci show-ul se filmează în același hotel de mai bine de un an și jumătate.

ADVERTISEMENT

La etaj, așa cum telespectatorii au putut observa, se află dormitorul fetelor, iar jos, partea de living plus dormitoarele de la parter sunt ale fetelor.

Concurenții iau contactul tot timpul unii cu alții, au voie să meargă în oraș, la cumpărături, ori să stea pe internet. Reality-show-ul este diferit de emisiunile de tip Big Brother tocmai prin faptul că participanții nu sunt închiși în casă, ci trebuie să fie prezenți doar în momentul în care se înregistrează emisiunile, dar și atunci când filmează anumite materiale pentru a fi difuzate pe post.

ADVERTISEMENT

Nu se știe dacă în hotelul în care Livian face o serie de vloguri pe care le pune pe canalul său de Youtube locuiește și Andreea Mantea. Conform unor surse, prezentatoarea postului ar fi cazată într-un hotel ceva mai luxuriant departe de concurenți, undeva aproape de strâmtoarea Bosfor.