Life

Cum arată în prezent Julia Chelaru. Fosta componentă a trupei Exotic, de nerecunoscut

14.01.2021 | 19:31
Cum arata in prezent Julia Chelaru Fosta componenta a trupei Exotic de nerecunoscut
Cum arată în prezent Julia Chelaru. Fosta componentă a trupei Exotic, de nerecunoscut. Sursa foto: czb.ro
ADVERTISEMENT

Julia Chelaru, fosta componentă a trupelor Exotic și Sexxy, a ajuns de nerecunoscut în ultima perioadă. Blondina a trecut prin multe schimbări atât în plan profesional, cât și legat de viața sentimentală. 

Cântăreața rupea topurile muzicale în urmă cu mai bine de 20 de ani, însă acum pare că timpul și-a pus amprenta asupra sa. Solista reușește în continuare să atragă privirile bărbaților, chiar dacă nu mai are silueta de odinioară și a pus câteva kilograme.

ADVERTISEMENT

Artista nu mai are trupul tras prin inel al unei adolescente, însă știe să-și pună în valoare calitățile. Julia Chelaru poate s-a îngrășat puțin, dar nu și-a pierdut farmecul și mai ales, zâmbetul larg, deși viața nu a fost prea blândă cu ea.

Julia Chelaru, schimbată total. Cum arată acum fosta cântăreață din trupa Exotic

Fosta componentă a formației Exotic a trecut printr-un divorț dureros despre care a vorbit abia după foarte mult timp. Julia Chelaru a rămas în relații amicale cu fostul soț, Bogdan Jianu, reușind în cele din urmă să treacă peste depresie și să se îndrăgostească din nou.

ADVERTISEMENT

„Este adevărat! Ne-am despărțit oficial de mai multă vreme, dar nu am vrut să ne punem pe tapet viața personală, întotdeauna, am fost discreți în această privință!

Acum, fiecare merge pe drumul lui! Era inevitabil să nu se afle! Totuși, vă spun sincer, ne-am separat pe cale amiabilă și suntem în continuare în relații bune”, spunea actorul și regizorul Bogdan Jianu în urmă cu câțiva ani, informează cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Julia Chelaru, fosta artistă de la Exotic și Sexxy
Așa arată acum Julia Chelaru, fosta componentă a trupei Exotic. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Vedeta și-a găsit un nou partener în 2018, dar din păcate, fericirea a ținut numai 2 ani. Blondina s-a despărțit de iubitul cu 6 ani mai mic, pe nume John, în vara anului trecut când toată lumea se aștepta să îmbrace încă o dată rochia de mireasă. De altfel, solista chiar vorbea despre asta.

Julia Chelaru a pus punct relației, în ciuda faptului că se logodise și părea că este mai fericită ca oricând. Cântăreața avea numai cuvinte de laudă la adresa partenerului de viață despre care spunea că o înțelege perfect, deși nu era din lumea showbiz-ului.

ADVERTISEMENT

Frumoasa artistă ar fi luat decizia de a se despărți din cauza certurilor repetate din ultima vreme. Vedeta nu a părut prea afectată de această separare, semn că se aștepta să ajungă în acest punct la un moment dat.

ADVERTISEMENT