Life

Cum arăta în realitate Jack din Titanic și ce s-a întâmplat cu el. Tânărul avea 17 ani și a avut o aventură cu o actriță căsătorită pe care a întâlnit-o la bord

Ce înfățișare avea adevăratul Jack din Titanic și ce a pățit după. Avea numai 17 ani și pe vas a trăit o legătură amoroasă cu o actriță măritată.
11.02.2023 | 11:30
Cum arata in realitate Jack din Titanic si ce sa intamplat cu el Tanarul avea 17 ani si a avut o aventura cu o actrita casatorita pe care a intalnito la bord
Ce înfățișare avea adevăratul Jack din Titanic și ce a pățit după. Avea numai 17 ani și pe vas a trăit o legătură amoroasă cu o actriță măritată. Sursa foto: Wikipedia / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum arăta în realitate personajul interpretat de Leonardo diCaprio în urmă cu peste 25 de ani în pelicula regizată de James Cameron și ce s-a întâmplat cu el. Tânărul avea 17 ani și a avut o aventură cu o actriță căsătorită pe care a întâlnit-o la bord.

Ce înfățișare avea adevăratul Jack din Titanic și ce a pățit după. Avea numai 17 ani și pe vas a trăit o legătură amoroasă cu o actriță măritată

Jack din Titanic a existat în realitate! Personajul căruia i-a dat viață actorul Leonardo diCaprio avea 17 ani când s-a îmbarcat cu familia sa pe celebrul vas Titanic, dorindu-și să ajungă în Statele Unite ale Americii în momentul scufundării.

ADVERTISEMENT

La bordul navei a trăit o poveste de dragoste cu o actriță căsătorită. Legătura amoroasă a fost de scurtă durată, 5 zile de la îmbarcarea pe vasul Titanic tânărul pierzând mai multe persoane pe care le-a cunoscut în perioada respectivă.

Născut la data de 24 decembrie 1894, pe numele său adevărat Jack Thayer, a fost unul dintre cei 40 de oameni care au sărit în apele înghețate ale Oceanului Atlantic și a reușit să supraviețuiască. Era fiul unei familii foarte bogate.

ADVERTISEMENT

Tatăl său a fost director și vicepreședinte al Căilor Ferate din Pennsylvania. La vârsta de 17 ani tânărul a decis să călătorească cu părinții săi în Europa, la 10 aprilie 1912 îmbarcându-se pe Titanic, care se afla la prima sa cursă pe apă.

Din păcate, în noaptea fatidică, când vasul a lovit aisbergul uriaș, și-a pierdut din vedere părinții. Conform atlas-geografic.net, a crezut că aceștia au urcat pe o barcă, Jack întâlnindu-se pe punte cu un alt pasager Milton, împreună cu care a vrut să se urce pe o barcă, dar au fost refuzați că erau bărbați.

ADVERTISEMENT

Cei doi au sărit în apa sloi ca gheața, primul fiind Milton Long. Jack s-a urcat pe o barcă plutitoare răsturnată, fiind găsit în stare de șoc și înghețat. A supraviețuit, nefiind recunoscut nici de mama sa care era pe o barcă aflată în apropiere.

Ce a făcut Jack după scunfundarea navei Titanic

În momentul în care a ajuns în America a aflat că figura paternă se înecase. Ulterior, a studiat la Facultatea din Pennsylvania și a fost ofițer de artilerie în Primul Război Mondial. S-a căsătorit și a avut șase copii. Unul dintre ei a murit la scurt timp după naștere.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, tânărul a scris o carte despre coșmarul prin care a trecut pe navă. A încetat din viață pe 20 septembrie 1945, Philadelphia, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii, după ce și-a tăiat gâtul și încheieturile suferind de depresie.

ADVERTISEMENT