Life

Cum era să piardă Leonardo diCaprio rolul din Titanic. Dezvăluirile regizorului James Cameron

De ce era să nu primească Leonardo diCaprio rolul pentru Titanic. Regizorul James Cameron a oferit detalii de la casting.
23.11.2022 | 22:31
Cum era sa piarda Leonardo diCaprio rolul din Titanic Dezvaluirile regizorului James Cameron
De ce era să nu primească Leonardo diCaprio rolul pentru Titanic. Regizorul James Cameron a oferit detalii. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum era să piardă renumitul actor rolul din producția în care a jucat alături de Kate Winslet, cea care a interpretat rolul lui Rose. Dezvăluirile regizorului au făcut lumină la ani distanță de la prima întâlnire dintre ei.

De ce era să nu primească Leonardo diCaprio rolul pentru Titanic. Regizorul James Cameron a oferit detalii

Leonardo diCaprio este recunoscut pentru personajul Jake din Titanic, rol pe care l-a primit destul de greu. James Cameron, regizorul producției, își amintește că actorul a venit la casting cu gândul să o întâlnească cu Kate Winslet.

ADVERTISEMENT

Vedeta americană în vârstă de 48 de ani a avut o primă discuție cu producătorul canadian pentru a putea observa ”chimia” dintre protagoniști. La a doua întrevedere dintre cei doi bărbați, artistul a refuzat să citească scenariul.

„S-a întors câteva zile mai târziu, iar eu aveam camera de filmat pregătită să înregistrez videoclipul. Nu știa că va da o probă, credea că este o altă întâlnire pentru a o cunoaște pe Kate.

ADVERTISEMENT

Așa că i-am spus: «Bine, vom merge în camera alăturată, vom rula niște replici și voi filma»”, a mărturisit James Cameron pentru publicația GQ.

Leonardo diCaprio, derutat la castingul pentru Titanic

Leonardo diCaprio a fost extrem de derutat la castingul pentru Titanic. James Cameron a mai povestit că a fost dispus să-l lase să plece pe renumitul actor, după ce a refuzat să citească replicile care îi erau repartizate.

ADVERTISEMENT

„I-am strâns mâna și i-am spus: «Mulțumesc că ai trecut pe aici». Așteptați, așteptați, așteptați. Dacă nu citesc, nu primesc rolul? Pur și simplu? Oh, da. Da, da.

Acesta este un film uriaș care îmi va lua doi ani din viață, iar tu vei fi plecat să faci alte cinci lucruri în timp ce eu mă ocup de post-producție.

ADVERTISEMENT

Nu am de gând să o dau în bară luând o decizie greșită în ceea ce privește distribuția. Așa că vei citi sau nu vei primi rolul”, a mai adăugat regizorul producției, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT