Life

Cum arată inelul de logodnă primit de Gina Pistol. Smiley nu s-a uitat deloc la bani

Gina Pistol a primit un inel de logodnă superb din partea lui Smiley. S-ar părea că artistul nu s-a uitat deloc la bani când a făcut achiziția.
28.04.2023 | 10:22
Cum arata inelul de logodna primit de Gina Pistol Smiley nu sa uitat deloc la bani
Cum arată inelul de logodnă primit de Gina Pistol. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de aproape șapte ani. Cei doi au devenit și părinți pentru prima oară și se pot declara împliniți din toate punctele de vedere. Chiar și așa, până acum, cuplul nu a făcut pasul cel mare.

Inelul de logodnă primit de Gina Pistol e făcut la comandă

Asta nu înseamnă însă că Smiley nu a fost atent la detalii. Artistul a avut grijă să îi ofere iubitei sale inelul de logodnă. Deși nunta nu a fost încă programată, Gina Pistol pare extrem de încântată de bijuteria primită și nu e de mirare.

ADVERTISEMENT

Cei doi au vorbit recent despre cum a fost ales inelul de logodnă. Se pare că a fost nevoie de timp. Smiley și-a dorit ca toate detaliile să fie puse la punct. Mai mult de atât artistul a vrut un inel de logodnă perfect și se pare că l-a și obținut.

Cât despre bani, niciunul dintre ei nu a spus cât a costat bijuteria. Cert este că vorbim despre o sumă destul de piperată. Chiar și așa, Smiley este încântat că modelul la care visa a ajuns fix pe mâna mamei fiicei sale.

ADVERTISEMENT

Acesta a apelat la un bijutier cu experiență, recunoscut la nivel mondial. De asemenea, inelul de logodnă are și un diamant. Pentru că Gina Pistol are însă niște gusturi aparte, artistul a vrut să îi îndeplinească marea dorință a iubitei sale.

Cum a ales Smiley inelul de logodnă

Inelul nu a fost cumpărat din magazin, ci creat la comandă. Iar Smiley nu regretă gestul făcut, ci din contră. Și-a dorit ceva special și a reușit să și obțină. ”Știam treaba asta cu inelul cu diamant. Ideea e că am căutat ceva, am ținut exact forma de diamant care îi place, care e forma de inel care îi place.

ADVERTISEMENT

Știam exact ce vreau și am căutat un bijutier. Am fost îndrumat spre o femeie bijutier foarte tare, ceva de nivel mondial. Nu e cumpărat de la magazin, este special cumpărat pentru ea. Și diamantul este ceva special”, a mărturisit artistul, în cadrul unui blog postat pe YouTube.

Deși fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite este extrem de încântată de bijuterie, aceasta spune că inelul de logodnă nu schimbă nimic. Mai exact, aceasta simțea deja că are o familie și fără acest pas. Singurul lucru este că acum, gura lumii a fost închisă.

ADVERTISEMENT

”Eu știam că suntem o familie cu sau fără inel. Simțeam lucrul ăsta. Dar a fost binevenit ca în sfârșit să închid și eu gura lumii. Na, mă, că m-a luat!”, a fost discuția dintre Smiley și Gina Pistol, din cadrul vlogului postat pe contul de YouTube.

ADVERTISEMENT