Life

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc. Cum a cerut-o artistul de nevastă și cine a mai fost implicat

Smiley și Gina Pistol vor ajunge la altar. Cum a decurs cererea cântărețului și ce rol a avut fiica vedetelor, Josephine.
27.04.2023 | 19:00
Smiley si Gina Pistol se casatoresc Cum a ceruto artistul de nevasta si cine a mai fost implicat
Smiley și Gina Pistol vor ajunge la altar. Cum a decurs cererea cântărețului și ce rol a avut fiica vedetelor, Josephine. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Juratul de la Vocea României și prezentatoarea de la Chefi la cuțite au anunțat că se căsătoresc. Cum a cerut-o artistul de nevastă și cine a mai fost implicat. Cei doi au devenit părinți în urmă cu 2 ani și o lună.

Smiley și Gina Pistol vor ajunge la altar. Cum a decurs cererea cântărețului și ce rol a avut fiica vedetelor, Josephine

Smiley și Gina Pistol vor ajunge la altar. Anunțul a fost făcut la aproape 3 ani de când au dat vestea că vor aduce pe lume un copil. Sunt împreună de 6 ani și jumătate și sunt mai deciși ca niciodată să facă pasul cel mare.

ADVERTISEMENT

Pe banca din curtea casei sale din Cernica, artistul a dezvăluit că a cerut-o deja în căsătorie pe partenera sa de viață. În plus, cântărețul a povestit cum a decurs cererea care s-a produs în seara zilei de 22 decembrie 2021.

„Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou.

ADVERTISEMENT

Vrem să văă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi”, a declarat Smiley într-o filmare de pe Youtube.

Smiley și Gina Pistol, cerere în căsătorie inedită. Nu a lipsit nici fiica lor

Gina Pistol a dezvăluit că cererea în căsătorie a fost una inedită, chiar înainte să-i facă baie fiicei sale, Josephine. Micuța în vârstă de 2 ani a fost cea care a ținut în mână cutia cu inelul de logodnă. Smiley avea momentul în minte de foarte multă vreme.

ADVERTISEMENT

„Josephine avea o cutiuță în mână. Mă gândeam că… rodea cutia aceea. Nici nu mă gândeam că este o cutie care ascunde un inel. Eu cu mâinile pline de spume, Andrei spunea ceva.

Eu mă uitam și mă întrebam de unde a luat cutia aia, de ce roade la ea? L-am văzut emoționat, N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față. Și varianta lui e bună”, a spus prezentatoarea de la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, artistul a mai dezvăluit că s-a gândit la foarte multe variante, majoritatea romantice, cu artificii, dar în cele din urmă a realizat că trebuie să se concentreze pe ceva mai puțin siropos și „în familie”.

Gina Pistol și Smiley, potriviți unul pentru celălalt

Gina Pistol și Smiley consideră că sunt potriviți unul pentru celălalt și că au simțit acest lucru în urmă cu foarte multă vreme. Vedeta de la Pro TV are numai cuvinte de laudă la adresa partenerei de viață despre care spune că are foarte multe calități.

Cântărețul a regăsit foarte multe lucruri care îi dau putere și curaj de când formează un cuplu cu frumoasa blondină. Artistul crede că e important că se potrivește u prezentatoarea la capitolul umor, caracter și gusturi.

ADVERTISEMENT