Life

Fiica lui Alain Delon, fotografie rară cu actorul. Cum arată la 88 de ani: “Propriul meu nemuritor”

Fiica lui Alain Delon a publicat o fotografie rară cu actorul. Cum arată la 88 de ani. Mesajul emoționant postat de de Anouchka.
24.04.2024 | 10:13
Fiica lui Alain Delon fotografie rara cu actorul Cum arata la 88 de ani Propriul meu nemuritor
Fiica lui Alain Delon a publicat o imagine cu îndrăgitul actor, ajuns la 88 de ani. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Fiica lui Alain Delon a publicat, pe rețelele sociale, o fotografie rară cu actorul, ajuns la vârsta de 88 de ani. În dreptul imaginii, Anouchka Delon a scris un mesaj emoționant.

Fiica lui Alain Delon a publicat o fotografie rară cu îndrăgitul actor, în vârstă de 88 de ani

Anouchka, fiica lui Alain Delon, a publicat o fotografie rară cu tatăl ei, având permisiunea acestuia. Actorul se află sub tutelă consolidată, după ce copiii săi s-au certat la tribunal cu privire la locul unde acesta ar trebui să locuiască.

ADVERTISEMENT

Prin intermediul acestei imagini, Anouchka a transmis publicului să nu se îngrijoreze cu privire la renumitul actor. Imaginea a fost postată pe rețelele de socialziare.

“Vineri dimineaţă am făcut o fotografie cu tatăl meu. Doar pentru mine. Un suvenir din timpul petrecut împreună. Faptul că am luat micul dejun cu el îmi dă o recunoştinţă infinită. Un moment unic de blândeţe în lumea mea de brute.

ADVERTISEMENT

Mi s-a părut că era chipeş. Cu ochii lui veşnic albaştri ca oţelul, vii, luptători, care îmi dădeau o forţă inimaginabilă. Propriul meu nemuritor.

I-am arătat fotografia şi i s-a părut frumoasă, atât de frumoasă încât l-am întrebat dacă pot să o împărtăşesc cu voi, publicul său care ţine la el. Aşa că, cu acordul său, iat-o. Iar răspunsul lui la îngrijorările voastre este ‘nu vă faceţi griji’”, a scris fiica actorului pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT
Alain Delon 88 de ani
Imaginea publicată de fiica lui Alain Delon. Sursa foto: Instagram

Acest mesaj face trimitere la conflictul dintre Anouchka și frații ei, Anthony și Alain-Fabien. Cauza tensiunilor a fost starea de sănătate a tatălui lor și locul unde acesta urma să aibă reședința.

Copiii lui Alain Delon, conflict de la începutul lui 2024

Starea de sănătate a lui Alain Delon s-a deteriorat în ultimele luni, iar cei trei copii ai actorului s-au certat la tribunal, dar și în presă. Aceștia au exclus-o pe Hirpmi Rollin, cea care pretindea că este iubita sa, însă cei trei nu au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește locul unde ar trebui să locuiască renumitul actor.

ADVERTISEMENT

În timp ce Anthony a spus că tatăl său trebuie să-și petreacă ultimii ani în Douchy, acolo unde locuiește, Anouchka a vrut ca actorul să-și primească tratamentul în Elveția, acolo unde locuiește ea.

Alain Delon are cetățenie elvețiană din 1999. Anthony susține că sora lui se teme să achite o taxă destul de mare post-mortem dacă tatăl lor își va redobândi cetățenia franceză.

În plus, aceștia au disputat și tratamentul pe care trebuie să-l primească tatăl lor. În privința locului de reședință a lui Alain Delon, tribunalul din Montargis a luat o decizie la începutul acestei luni.

Astfel, Alain Delon a fost plasat sub tutelă consolidată, pentru ca atât el, cât și bunurile sale să fie protejate, notează news.ro. Actorul se confruntă cu probleme cognitive și locomotorii.

ADVERTISEMENT