Life

Cum arată iubitul cântăreței Adele. Ieșirea romantică pe care au avut-o recent cei doi

Adele este una dintre cele mai talentate și iubite cântărețe internaționale, însă puțini știu cine este și cum arată iubitul ei.
22.09.2021 | 12:21
Cum arata iubitul cantaretei Adele Iesirea romantica pe care au avuto recent cei doi
ADVERTISEMENT

Adele a fost ”prinsă” de paparazzi alături de iubitul ei, Rich Paul, un cunoscut agent sportiv al mai multor jucători de baschet din Statele Unite.

Cântăreața britanică ale cărei hituri au făcut înconjurul lumii a avut parte de o cină romantică la un restaurant din Beverly Hills alături de partenerul ei.

ADVERTISEMENT

Rich a avut în permanență grijă de iubita lui și a protejat-o în fața reporterilor care au primit informația că porumbeii cinează la respectivul local.

Adele și iubitul ei, Rich Paul, surprinși la ieșirea de la o cină romantică

Extrem de grijuliu și de romantic, Paul a condus-o pe Adele la mașină după ieșirea din restaurant, după care s-a urcat chiar el la volanul autoturismului.

ADVERTISEMENT

Relația dintre Adele și Rich a început în luna iulie a acestui an, când artista a participat alături de el la finala NBA din Phoenix.

Bărbatul cu care se iubește diva din Marea Britanie face bani frumoși din impresarierea jucătorilor de baschet în America.

ADVERTISEMENT
adele
Adele, împreună cu Rich Paul, la ieșirea dintr-un restaurant din Beverly Hills. Foto: Daily Mail, @alexjr @backgrid

Ce avere are impresarul

Potrivit Daily Mail, acesta ar avea o avere estimată undeva la 46 de milioane de dolari. Pe lângă banii pe care îi are deja în conturi sau păstrați sub forma unor diferite bunuri, are la activ o serie de negocieri cu clienții săi care valorează în jur de un miliard de dolari.

Impresarul în vârstă de 39 de ani a fost destul de discret cu viața sa amoroasă până acum. Între el și partenera lui există o diferență de 6 ani. Adele a făcut 33 de ani pe data de 5 mai.

ADVERTISEMENT

Cei doi și-au oficializat relația abia weekend-ul trecut. Au recunoscut că sunt împreună pe Instagram după ce au participat la o nuntă.

Cârcotașii din presa britanică au observat o serie de detalii când i-au imortalizat împreună pe cei doi. Adele a purtat o jachetă cu imprimeu leopard. Pe tot parcursul ieșirii din restaurant, pe ușa din spate, atât ea cât și Paul au ținute capetele aplecate pentru a evita presa.

Reporterii au observat că mașina condusă de Rich Paul avea o zgârietură nefericită la parbriz. Și ținuta impresarului a atras atenția jurnaliștilor.

Acesta s-a dus la cina romantică îmbrăcat destul de lejer. Bărbatul s-a echipat într-un trening alb, purtând o mască neagră pe față. Presa britanică a mai scris că relația lor este atât de serioasă. Plănuiesc să facă și nuntă în viitor.

 

ADVERTISEMENT
Tags:
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia