Life

Cum arată Lavinia Pîrva în spatele camerelor. Vedeta i-a surprins pe fanii săi

Lavinia Pîrva are 38 de ani, însă nu își arată deloc vârsta. Soția lui Ștefan Bănică a reușit să îi surprindă plăcut pe fanii săi.
06.04.2023 | 20:18
Cum arata Lavinia Pirva in spatele camerelor Vedeta ia surprins pe fanii sai
Cum arată Lavinia Pîrva în spatele camerelor. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt împreună de mult timp. De altfel să numără printre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Și totuși cum arată soția artistului în timpul ei liber? Unii spun că diferența nu este deloc prea mare.

Imaginea postată de soția lui Ștefan Bănică

În general, pe internet, mai toate vedetele se afișează elegant. Iată însă că Lavinia Pîrva a avut grijă să își impresioneze fani cu o postare neașteptată. Aceasta s-a fotografiat la sală, iar din câte observăm are un corp destul de tonifiat.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm nici de postările vedetei din diferite vacanțe, în costume de baie spectaculoase. Ultima imagine postată de vedetă însă, cu siguranță a trezit imaginația multor persoane. Lavinia Pîrva pune preț pe mișcare și a decis să renunțe la ținutele de zi cu zi, pentru una mult mai sport.

Aceasta s-a fotografiat într-o bustieră sport și o pereche de colanți mulați. Evident, ținuta i-a scos în evidență cele mai frumoase părți ale corpului. De asemenea și tenul vedetei arată impecabil. Nu se poate vedea nici măcar o imperfecțiune și nici pic de machiaj.

ADVERTISEMENT

În doar câteva ore, postarea a adunat aproape 2.000 de aprecieri, dar și comentarii pe măsură. Nu puțini au fost cei care i-au făcut complimente vedetei. De asemenea, unii internauți o apreciază pentru modul în care aceasta se menține în formă, la cei 38 de ani ai săi. 

„Ești superbă!”, „Ești o frumusețe!”, „Doamne cât de frumoasă poți fii…”, sau „Foarte frumoasă”, au fost doar o parte dintre comentariile pe care Lavinia Pîrva le-a primit la postarea sa, semn că vedeta este apreciată și pentru naturalețea ei.

ADVERTISEMENT
Imaginea postată de Lavinia Pîrva a făcut furori în mediul online. Sursă foto: Instagram
Imaginea postată de Lavinia Pîrva a făcut furori în mediul online. Sursă foto: Instagram

Lavinia Pîrva și-a mărit buzele

Amintim că la finele anului trecut, soția lui Ștefan Bănică a decis să meargă din nou la medicul estetician. După ce și-a mărit bustul, acuma aceasta a decis să își mărească și buzele. A optat pentru acid hialuronic și a fost mai mult decât încântată de rezultat.

De asemena, vedeta le mai povestea atunci fanilor săi că este de acord cu procedurile minim invazive când vine vorba de înfrumusețare. Tot atunci, ea spunea că îngrijirea persoană a unei femei este esențială, iar astfel de proceduri sunt de mare ajutor.

ADVERTISEMENT

„Pentru moment sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială și corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină”, le povestea vedeta fanilor săi.

ADVERTISEMENT