Life

Cum arată Leonard Miron și ce meserie are acum. Fostul prezentator a făcut o schimbare radicală

Cum arată și ce meserie are Leonard Miron. Fostul prezentator de la Televiziunea Română a făcut o schimbare radicală în cariera sa.
12.10.2023 | 09:29
Cum arata Leonard Miron si ce meserie are acum Fostul prezentator a facut o schimbare radicala
Cu ce se ocupă acum Leonard Miron. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Leonard Miron are o altă meserie acum, la câțiva ani de când a renunțat la televiziune și s-a mutat în străinătate. Fostul prezentator a făcut o schimbare radicală din punct de vedere profesional.

Cum arată și ce meserie are acum Leonard Miron. Schimbare radicală în viața fostului prezentator

Fostul prezentator TV a lucrat în domeniul jurnalismului timp de 17 ani, însă întotdeauna a fost pasionat de croaziere. Acum ceva timp, Leonard Miron a decis să renunțe complet la industria media.

ADVERTISEMENT

Între 1989 și 1995, Leonard Miron a urmat Facultatea de Medicină din cadrul Universității “Carol Davila” din București, după care a urmat Facultatea de Jurnalism și Mass-Media din cadrul Universității Româno-Americană, absolvită în 1998.

Din moment ce era pasionat și de management, fostul prezentator de la Televiziunea Română a început, în 2022, cursurile Facultății de Leadership și Management din cadrul “The Open University”.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câțiva ani, fostul prezentator a renunțat la televiziune și a început să lucreze pe un vas de croazieră de lux. Vorbește fluent engleza, franceza, spaniola și germana, așa că nu i-a fost prea greu să plece din România.

Datorită meseriei sale, Leonard Miron a avut ocazia să călătorească în toată lumea și să se bucure de experiențe unice. Din păcate, pandemia i-a dat planurile peste cap fostului prezentator, care a fost nevoit să se reorienteze.

ADVERTISEMENT

Astfel, cum nu mai putea călători, a devenit ofițer de management în cadrul unei companii pentru taxe din Marea Britanie, notează romaniatv.net. Anul acesta, Leonard Miron a luat o altă decizie importantă în privința carierei.

După ce a fost nevoit să ia o pauză de la croaziere, în 2023 s-a întors în această industrie. Fostul prezentator va deveni primul director de croazieră care va avea ocazia să le prezinte americanilor Canalul Dunăre – Marea Neagră.

ADVERTISEMENT

Leonard Miron are o relație de peste 20 de ani

Leonard Miron și partenerul său, Miguel, originar din Spania, sunt împreună de mai bine de 22 de ani. Cei doi se înțeleg foarte bine, iar iubitul i-a fost alături fostului prezentator de la TVR în cele mai dificile momente, inclusiv după ce a fost diagnosticat cu cancer la pancreas.

“Ne completăm foarte mult unul pe celălalt. El este cel care mă calmează”, spunea fostul prezentator de televiziune despre partenerul său.

ADVERTISEMENT