Life

Cum arată mama Alexandrei Stan. De la ea a moștenit frumusețea

Cum arată mama Alexandrei Stan. Ea este femeia de la care a moștenit frumusețea faimoasa artistă din Constanța. Imaginile publicate de vedetă.
16.12.2022 | 12:47
Cum arata mama Alexandrei Stan De la ea a mostenit frumusetea
Cum arată mama Alexandrei Stan. De la ea a moștenit frumusețea. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cum arată mama Alexandrei Stan. Vedeta a publicat imagini emoționante de ziua celei care i-a dat viață, femeia de la care a moștenit și frumusețea.

Cum arată mama Alexandrei Stan. De la ea a moștenit frumusețea

Alexandra Stan s-a mândrit cu mama sa pe rețelele de socializare. Daniela Stan și-a sărbătorit ziua de naștere, ocazie cu care a împărtășit imagini cu cea care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

Vedeta a filmat-o pe mama sa foarte zâmbitoare. Cu părul scurt, blond și creț, Daniela Stan are acele trăsături care au făcut-o faimoasă pe artistă.

Desigur, din tabloul zilei perfecte de naștere nu au lipsit nici florile sau tortul și lumânările, în care mama Alexandrei Stan a suflat și și-a pus o dorință.

ADVERTISEMENT

Alături de mama Alexandrei Stan era și tatăl ei, care se apropie și o sărută ușor pe frunte pe soția lui.

„La mulți ani, mama! Să ne fii mereu”, a scris Alexandra Stan pe InstaStory, alături de imaginile cu mama sa.

ADVERTISEMENT
Alexandra Stan și mama ei
Cum arată mama Alexandrei Stan. De la ea a moștenit frumusețea. Foto Colaj Fanatik / Instagram

Alexandra Stan, mărturii despre traumele din copilărie. Cum se înțelege cu tatăl ei

Alexandra Stan are cuvinte foarte frumoase de spus despre tatăl ei.

Deși a mărturisit că a rămas cu traume din copilărie după ce părintele său pleca mereu pe mare, fiind navigator în Constanța, vedeta spune că a reușit să mai treacă peste dificultățile pe care le-a avut când era mică cu ajutorul terapiei.

„Sunt OK. Traumele din copilărie bineînțeles că tot mai apar, mai dispar, uneori se văd mai mult în relații, adică în relația cu partenerul, alteori se văd mai mult în alt gen de relații.

ADVERTISEMENT

Câteodată, oamenii sunt surprinși că niște traume mai vechi din copilărie, pe care credeau că le-au vindecat, apar, poate, într-o relație de work, de exemplu, cu niște colegi.

„Relația între tatăl meu și mine este una super bună, îl iubesc foarte mult. Adică enorm, țin foarte mult la tata; întotdeauna o să rămână Tata. El e eroul meu, am și zis, întotdeauna o să fie”, a povestit Alexandra Stan pentru Viva.

ADVERTISEMENT