Life

Cum arată mama lui Mihai Mitoșeru după operație. Actrița a suferit o intervenție dificilă

24.02.2021 | 09:34
Cum arata mama lui Mihai Mitoseru dupa operatie Actrita a suferit o interventie dificila
Cum arată mama lui Mihai Mitoșeru după operație. Actrița a suferit o intervenție dificilă. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Camelia, mama cunoscutului prezentator Mihai Mitoșeru, este schimbată radical după operația dificilă suferită la începutul lunii februarie. Actrița a suferit o intervenție complicată, în prezent fiind externată. 

Vedeta a fost diagnosticată cu meningiom (tumoră benignă localizată la nivelul creierului), motiv pentru care a fost operată de urgență. Actrița a fost internată timp de mai multe zile, operația complicată durând câteva ore bune.

ADVERTISEMENT

În momentul de față Camelia Mitoșeru se simte mult mai bine, în ciuda faptului că în urmă cu câteva zile a ajuns din nou la spital. Mama lui Mihai Mitoșeru s-a pus pe picioare acum mulțumită cadrelor medicale care i-au fost aproape.

Mama lui Mihai Mitoșeru a fost externată. Cum arată Camelia după operație

Mihai Mitoșeru a publicat o fotografie cu mama sa, acasă, acolo unde a ajuns după ce a ieșit din spital. Mama prezentatorului TV apare cu zâmbetul pe buze, alături de animalele sale de companie, vizibilă în imagine fiind și operația suferită.

ADVERTISEMENT

Actrița s-a confruntat și cu o problemă la inimă și rinichi, din cauza aceasta ajungând la camera de gardă deshidratată și foarte slăbită. În cele din urmă Camelia Mitoșeru a trecut cu bine peste situația neplăcută și a fost externată.

Mihai Mitoșeru alături de mama sa, Camelia, după ce a ieșit din spital
Mihai Mitoșeru alături de mama sa, Camelia, după ce a ieșit din spital. Sursa foto: Facebook.com

„Mama a venit acasă! Operația a fost un real succes, dar vârsta, tensiunea, frica și-au spus cuvântul după! A trebuit sa meargă iar la spital, dar acum e bine!

ADVERTISEMENT

Mulțumim din suflet domnului profesor Ciurea și domnișoarei Jasminne Pană. Mulțumesc tuturor celor de la spital care au pus-o pe picioare într-un timp record!

Aceeași recunoștință pentru toți cei care s-au gândit la noi zilele astea! Să dea Dumnezeu ca recuperarea să dureze cât mai puțin!”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook în dreptul unei imagini cu mama sa, Camelia.

ADVERTISEMENT

Actrița trebuie să se recupereze în următoarea perioadă, prezentatorul sperând să fie una cât mai scurtă. Camelia Mitoșeru este încrezătoare, celebrul ei fiu făcând tot posibilul pentru a-i fi cât mai bine.

ADVERTISEMENT