Life

Cum arată mansarda de lângă parcul Cișmigiu în care locuiește Amalia Enache. Prezentatoarea are o cadă de baie din Paris

Cum arată mansarda de lângă Cișmigiu în care locuiește Amalia Enache. Prezentatoarea stă acolo de peste 20 de ani. Cada din baie este adusă de la Paris.
24.04.2024 | 15:36
Cum arată mansarda în care locuiește Amalia Enache. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Amalia Enache a cumpărat de ani buni mansarda în care locuiește în prezent.  Vedeta a decorat-o așa cum și-a dorit și a reușit să creeze locuința de vis, care se află lângă Cișmigiu.

Cum arată mansarda în care locuiește Amalia Enache. Apartamentul este într-un bloc de lângă Cișmigiu

Prezentatoarea de la Pro TV s-a mutat cu chirie în București în anul 2000, într-o mansardă în care locuiește și în ziua de astăzi. După patru ani de la mutare, vedeta a cumpărat apartamentul, după care l-a aranjat în funcție de propriile gusturi.

ADVERTISEMENT

Apartamentul nu este foarte mare, însă Amaliei Enache îi place foarte mult. Vedeta apreciază faptul că este luminos, în schimb, și este locuința pe care și-a dorit-o enorm, motiv pentru care a decis să o achiziționeze.

În plus, amplasarea blocului este foarte bună. Imobilul se află lângă Cișmigiu, astfel că vedeta poate ajunge destul de repede în zona centrală a Capitalei. Știrista a spus că nu ține să aibă o locuință mare și că acest apartament este exact ceea ce îi trebuie.

ADVERTISEMENT

“Da, este casa în care stau și acum. Eu atunci când m-am mutat la București, după studenție, după facultatea de la Timișoara, am stat cu chirie în această mansardă în apropierea parcului Cișmigiu.

E o casă pe care mi-am dorit-o foarte mult, o casă pe care am renovat-o după gustul meu. Nu e o casă mare, este un apartament cu 3 camere, dar e o casă foarte luminoasă și pentru mine e cea mai frumoasă. 

ADVERTISEMENT

Îmi place pentru că e chiar aproape de Cișmigiu, e ca o prelungire a casei noastre, e așa grădina noastră, școala e aproape, mergem pe jos, e centrul aproape, facem aproape totul pe jos și pentru mine este suficient. Eu nu visez la căsoaie, nu știu, nu am asta ca o dorință”, a declarat prezentatoarea de la Știrile Pro TV pentru ciao.ro.

Prezentatoarea are o ușă veche și o cadă din Paris

Acum câțiva ani, Amalia Enache și-a prezentat apartamentul. Livingul este open-space cu bucătăria. Aceasta din urmă este de mici dimensiuni, dar bine compartimentată. Vedeta are acolo aragazul și mașina de spălat.

ADVERTISEMENT

Amalia Enache mai are în casă o ușă foarte veche, care are detalii tradiționale. Ușa a fost cumpărată dintr-un magazin vechi. De asemenea, în baie are o cadă pe care a adus-o din Paris.

Vedeta are și un loc “secret” unde se relaxează. Pentru a ajunge acolo, trebuie să urce o scară unde se află și o bibliotecă. Știrista a făcut un tur al casei în 2018, pentru Storia și AList.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros...
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros relația cu jucătoarea din circuitul WTA
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale...
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale pentru toate comenzile
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de...
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul fotomodel l-a făcut să uite de probleme
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Câți bani vor primi românii de la 1 iulie. Cu cât cresc salariile
Câți bani vor primi românii de la 1 iulie. Cu cât cresc salariile
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”