Life

Ce a pățit Amalia Enache în vacanța din Barcelona: ”Nu știu ce îi transformă pe oameni în felul acesta” 

Amalia Enache a povestit ce i s-a întâmplat în vacanța din Barcelona. Situația care i-a schimbat perspectiva asupra oamenilor.
15.08.2023 | 09:17
Ce a patit Amalia Enache in vacanta din Barcelona Nu stiu ce ii transforma pe oameni in felul acesta
Ce a observat Amalia Enache în Barcelona. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Amalia Enache a avut parte de o situație care a impresionat-o, aflată în vacanță în Spania, mai exact în renumitul oraș, Barcelona. Prezentatoarea de la Știrile Protv le-a arătat și fanilor ce a întâlnit și s-a declarat confuză în legătură cu atitudinea oamenilor.

Ce situație a uimit-o pe Amalia Enache în vacanță, în Barcelona

Amalia Enache este o persoană care călătorește foarte des, în spatele luminii reflectoarelor. De curând, aflată în vacanță în Barcelona, aici i-a atras atenția un mesaj. Este scris pe un perete al impozantului loc, unde anual vin milioane de turiști.

ADVERTISEMENT

”Turiștilor, plecați acasă!” este scris pe un perete din Barcelona. În timp ce mulți vizitatori se fotografiază într-unele dintre cele mai spectaculoase obiective turistice, Amalia Enache a preferat să-și creeze o amintire și lângă acest zid, cu un îndemn ce greu poate fi înțeles de unii.

Jurnalista de la pupitrul Știrilor Protv a decis să tragă un semnal de alarmă. A subliniat că scrisul imens de pe zid se referă la comportamentul neadecvat al turiștilor. Mulți nu țin cont de igienă și aruncă ce pot, la voia întâmplării, sau nu merg la o toaletă pentru îndeplinirea nevoilor fiziologice și aleg să le facă în spațiul public.

ADVERTISEMENT

Din cauza atitudinii neglijente a unor turiști, în multe colțuri din Barcelona mirosul de urină este insuportabil, iar murdăria se instalează mai ales pe timp de noapte. Localnicii, sătui de această situație, au ajuns să scrie, disperați, mesaje de dispreț pe pereții din oraș.

”În ciuda banilor pe care îi aduc turiștii: străzile înguste sunt transformate noaptea în pisoare de către turiștii petrecăreți, mirosul devine insuportabil până intră furtunul cu apa dimineața. Iar gălăgia și îmbulzeală buimacă e ca la ieșirea de pe un stadion. Doar că sunt fără pauză.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce îi transformă pe oameni în felul acesta, dar turismul de azi are un aer puternic de cotropire” , a notat Amalia Enache pe contul ei de facebook, atașând următoarea imagine, de lângă zidul referitor la comportamentul vizitatorilor.

amalia enache
Amalia Enache, lângă zidul din Barcelona cu mesaj pentru turiști. Sursa foto: facebook

 

Amalia Enache, mama unei fetițe

Amalia Enache este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România. De ani buni lucrează la Protv, iar când nu se află pe micile ecrane, se îndreaptă către casă unde o așteaptă fetița sa, Alma, și soțul ei, Claudiu Anghel.

ADVERTISEMENT

Amalia Enache este o fire discretă cu viața personală, dar din când, în când, mai dezvăluie admiratorilor imagini cu fiica sa, acum în vârstă de 7 ani. Alma i-a moștenit multe dintre trăsături. Claudiu Anghel, soțul jurnalistei, este mai tânăr cu zece ani decât ea și, de profesie, este make-up artist, iar  bună perioadă a locuit în America.

ADVERTISEMENT