Life

Cum arată Maria Ciobanu la 84 de ani. Prima imagine cu artista după ce s-a spus că e bolnavă

Maria Ciobanu arată foarte bine la 84 de ani, așa cum se poate observa și în imaginea pe care fiica sa, Camelia Ciobanu, a postat-o pe rețelele de socializare.
21.04.2022 | 09:15
Cum arata Maria Ciobanu la 84 de ani Prima imagine cu artista dupa ce sa spus ca e bolnava
Cum arată Maria Ciobanu la 84 de ani. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Maria Ciobanu are 84 de ani, iar fiica ei a publicat recent o imagine cu interpreta de muzica populară. Solista arată foarte bine la această vârstă, deși s-a spus recent că ar avea probleme de sănătate.

Cum arată Maria Ciobanu la 84 de ani

Cântăreața a împlinit 84 de ani în toamna anului trecut, iar în ultima perioadă s-a spus că ar fi bolnavă. Fiica ei, Camelia Ciobanu, a postat o fotografie cu puțin timp în urmă, iar îndrăgita solistă arată impecabil.

ADVERTISEMENT

În imaginea postată de fiica sa, Maria Ciobanu apare alături de soțul ei, zâmbitoare și elegantă. Cei doi au o căsnicie de 41 de ani.

Maria Ciobanu
Așa arată Maria Ciobanu la 84 de ani. Sursa foto: Instagram

Artista este stabilită de ani buni în SUA și vine o dată sau de două ori pe an în România pentru a-și vedea rudele și prietenii.

ADVERTISEMENT

În Los Angeles se află și copiii ei, Ionuț Dolănescu și Maria Ciobanu, iar interpreta este fericită și se bucură de timpul petrecut alături de nepoții ei. Leontina, fiica ei cea mare, este stabilită în Franța.

Atunci când se va stinge din viață, cântăreața a spus că își dorește să fie îngropată în țara natală.

ADVERTISEMENT

“Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec și îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu.”, a declarat aceasta cu ceva timp în urmă, potrivit click.ro.

Maria Ciobanu a rămas în SUA de sărbători

Maria Ciobanu a rămas în SUA de Crăciun și de Anul Nou, motiv pentru care s-a speculat că ar fi bolnavă. Steliana Sima a contactat-o pe îndrăgita solistă pentru a se asigura că totul este în regulă.

ADVERTISEMENT

Din păcate, bronșita a fost motivul care a împiedicat-o pe Maria Ciobanu să revină în țara natală de sărbători, așa cum face în fiecare an.

“E foarte bine! Eu am vorbit ultima dată cu prințesa în ziua de bobotează. Și era ok. Nu știu de unde spun oamenii că nu ar fi. Prințesa e bine, e sănătoasă, dar să nu transformăm o banală răceală, bronșită, în altceva. Să nu dramatizăm!”, a declarat Steliana Sima pentru wowbiz.ro, în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT