Life

Cum arată Matilda Pascal Cojocărița la vârsta de 61 de ani. Artista a enumerat secretele căsniciei de 27 de ani cu Ștefan Cigu – Foto

23.07.2020 | 15:24
Cum arata Matilda Pascal Cojocarita la varsta de 61 de ani Artista a enumerat secretele casniciei de 27 de ani cu Stefan Cigu  Foto
Matilda Pascal Cojocărița are 61 de ani. Sursa foto: Wikipedia
ADVERTISEMENT

Matilda Pascal Cojocărița este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică folclorică din România. Îndrăgita artistă nu are succes doar pe plan profesional, ci și pe plan personal.

Matilda Pascal Cojocărița a vorbit despre secretul căsniciei sale cu Ștefan Cigu

Este căsătorită de 30 de ani cu Ștefan Cigu, alături de care a apărut după o lungă perioadă de absență din spațiul public, la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Vasluianca nu își arată deloc vârsta! Nimeni nu ar zice că faimoasa muziciană are 61 de ani. În emisiunea de la Kanal D, cei doi soți au vorbit despre relația lor, iar Ștefan a spus că dacă l-ar părăsi soția s-ar sinucide.

„Nevasta mea e cea mai mare gospodină. Mi-a zis feciorul că dacă moare Matilda nu știi nici să aprinzi aragazul. Dacă pleacă de lângă mine, mă sinucid”, a declarat Fane Cigu la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu simți că trebuie să faci ceva pentru lumea asta, nu ești fericit”

Matilda a dezvăluit cum de este de 30 de ani alături de același bărbat: „Un bărbat, dacă are abilități ca Fane, o să se descurce în viață. Mie, ca femeie, nu mi-au trebuit multe.

Eu trebuia doar să simt iubirea, să simt că există și la el. Când zic au, intră în panică și îl doare și pe el. Dacă se întoarce cu spatele când mă doare ceva, atunci s-a dus dracului tot”.

ADVERTISEMENT

„Vreau să îmi fie împlinit interiorul. La început a fost flacăra aia nebună. El venea de la Bistrița la Iași, eu făceam naveta la fel”, a povestit Matilda despre începuturile relației sale cu Ștefan.

„Dacă nu simți că trebuie să faci ceva pentru lumea asta, nu ești fericit. Pentru ce te-ai născut? Sunt situații în viață când faci efort și dăruiești tot, rămâi gol și te dezamăgesc oamenii.

ADVERTISEMENT

Fiecare trecem prin etape și etape, dar când știi să te aduni frumos, să ai un nou început frumos, să înveți ceva din trecutul urâcios, atunci ești un om deștept”, a mai spus Matilda.

matilda pascal
Matilda Pascal este cu Ștefan Cigu în casă, dar și pe scenă, de zeci de ani. Sursa foto: captură Kanal D
matilda pascal
Artista se menține în formă la cei 61 de ani cu multă muncă. Captură Kanal D
ADVERTISEMENT