Life

Cum arată noul bolid de lux al lui Jador, care a costat peste 100.000 de euro: “N-am visat în viața mea la o mașină ca asta”

Jador le-a arătat fanilor imagini cu noul său bolid de lux, în valoare de peste 100.000 de euro. Cântărețul este foarte încântat de mașină.
12.12.2022 | 20:09
Cum arata noul bolid de lux al lui Jador care a costat peste 100000 de euro Nam visat in viata mea la o masina ca asta
Cum arată noul bolid al lui Jador. Sursa foto: Capturi YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador le-a arătat fanilor imagini cu noul său bolid, pe care l-a cumpărat recent. Cântărețul este foarte încântat de această achiziție, care a costat peste 100.000 de euro.

Jador, imagini cu noul său bolid de lux

Fostul concurent de la Survivor România 2021 este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele și are numeroase concerte atât în țară, cât și în străinătate.

ADVERTISEMENT

Jador a pornit de jos și nu a uitat niciodată acest lucru. Artistul le este recunoscător fanilor săi și se bucură de munca pe care o depune de atâția ani, așa că recent a scos din buzunar mai bine de 120.000 de euro pentru noul bolid.

Interpretul de muzică de petrecere a postat imagini cu bolidul său, un Mercedes GLE 2022, iar internauții l-au felicitat pentru achiziție.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a ținut să precizeze că nu vrea să se laude, ci doar să-și împărtășească bucuria cu cei care îl susțin. În curând se va muta și la casă nouă, unde va locui alături de sora lui, Camelia Dumitrache.

Artistul spune că niciodată nu a visat la un astfel de autoturism, pe care nici nu știe încă să-l folosească.

ADVERTISEMENT

“Să nu creadă cineva că eu mă dau mare, și pur și simplu, împărtășesc bucuria mea cu voi. Nu vreau să creadă cineva că mă laud.

Este o bucurie de-a mea, este o realizare foarte mare și mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ne dă.

ADVERTISEMENT

N-am visat în viața mea la o mașină ca asta. Nici nu știu să umblu la ea.”, a spus Jador în videoclipul postat pe YouTube.

Jador este foarte încântat de mașina achiziționată săptămâna trecută. Bolidul are diverse funcții cu care artistul trebuie să se obișnuiască.

Jador, detalii despre bolidul achiziționat recent

Cântărețul vrea să vândă mașina pe care a condus-o timp de doi ani și care este în stare foarte bună. Jador i-a asigurat pe doritori că autoturismul a fost întotdeauna bine îngrijit și are 200.000 de kilometri.

Manelistul și-a dorit o mașină mai încăpătoare pentru atunci când merge la concerte, așa că nu a mai stat de gânduri și a cumpărat bolidul.

“E un bolid de sute de mii de euro. N-am o mașină a visurilor mele, n-am visat niciodată atât de departe, e o mașină care îmi place, nu mă atașez de ele.

Nu schimb destul de des mașinile, mașina asta de exemplu am avut-o vreo doi ani.

Am nevoie de o mașină mai mare că la evenimente când mă duc și merg atâția kilometri am nevoie de ceva mai mare, mai spațios.

Uneori conduc eu, uneori șoferul, depinde de distanță”, a declarat Jador pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: