Life

Cum arăta Ramona Olaru la 26 de ani. Asistenta de la Neatza s-a schimbat radical de atunci

Cum arăta Ramona Olaru la 26 de ani. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani s-a schimbat radical de atunci. Iată cum arăta vedeta cu părul brunet și lung!
18.07.2022 | 18:28
Cum arata Ramona Olaru la 26 de ani Asistenta de la Neatza sa schimbat radical de atunci
Cum arăta Ramona Olaru la 26 de ani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a postat o imagine de când avea 26 de ani, atunci când arăta foarte diferit față de cum e în prezent. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani avea părul lung și închis la culoare.

Cum arăta Ramona Olaru la 26 de ani

Coprezentatoarea de la Splash! Vedete la apă este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România, dar puțini știu cum arăta cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a distribuit o fotografie din 2015, atunci când avea 26 de ani. La vremea respectivă, vedeta de la Antena 1 purta ochelari și avea părul mai lung, închis la culoare.

Deși au trecut șapte ani, iar Ramona este schimbată radical, vedeta arăta bine și atunci, înainte să lucreze în televiziune.

ADVERTISEMENT

“Da, asta sunt eu cu ochelari și păr lung, negru!!”, a scris ea pe Instastory.

Ramona Olaru în 2015
Așa arăta Ramona Olaru la 26 de ani. Sursa foto: Instagram

Ramona Olaru a devenit cunoscută în urmă cu cinci ani, atunci când a fost asistentă la emisiunea Prietenii de la 11, alături de Diana Munteanu și Florin Ristei. Emisiunea a fost întreruptă în 2019.

Ulterior, Ramona a înlocuit-o pe Flavia Mihășan la matinalul prezentat de Răzvan Simion și Dani Oțil.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a împlinit 33 de ani. Vedeta a fost sărbătorită în platoul de la Antena 1

Ramona Olaru a împlinit 33 de ani pe 7 iulie, iar colegii de la Neatza și Răzvan și Dani au întâmpinat-o cu tort și cu mai multe buchete de flori.

Colegii de platou nu s-au putut abține și au făcut o glumă la adresa vedetei. Pe tort au scris numărul 26, însă vedeta a împlinit 33 în realitate.

ADVERTISEMENT

“La mulți ani din partea echipei! Bine ai venit în viețile noastre acum 3 ani și jumătate. Acesta este tortul nostru care spune exact vârsta pe care o împlinești. Pentru că orice sărbătoare are nevoie de flori…

Tu ești soarele nostru! Viața abia acum începe. Ești ediție limitată! La mulți ani!”, este urarea pe care prezentatorii matinalului de la Antena I i-au făcut-o blondinei.

ADVERTISEMENT
Tags: